Zanimljivosti

FILM KOJI SE STVARA UZ POMOĆ ONIH ŽELJNIH ISTINE NA EKRANIMA

VIDEO Pogledajte isječak iz animiranog filma o Davidu, za koji se vjeruje da će biti najgledaniji biblijski animirani film Animirani film je medij koji može doprijeti do svake generacije. Takvi filmovi se gledaju iznova i iznova... Ovaj biblijski film o Davidu, ovakve kvalitete mogao bi doprijeti do silnog mnoštva i nadahnuti cijele generacije da žive hrabrije i vole snažnije

Foto: Screenshot

 

David je jedan od najinspirativnijih likova u ljudskoj povijesti. Ratnik, pjesnik, pastir i kralj. Njegov je život život nevjerojatne boje i energije.

To je ultimativna priča o autsajderima. On je mnogo više od pastira koji se suprotstavio divu. Ovo je priča koja može nadahnuti cijelu generaciju da živi hrabrije i da voli velikodušnije. Ima moć promijeniti nas.

Mnogi bi upravo ovakve snažne biblijske priče voljeli gledati na velikom platnu. Kvalitetne i dobro, istinito ispričane.

Upravo zato, Phil Cunningham dao se u avanturu kreiranja ovog predivnog dugometražnog filma čiji ste demo imali priliku vidjeti u videu iznad.

Mogu li farmeri iz Afrike napraviti uspješnicu koja se mjeri s onim holivudskim? Sa svojom suprugom Jaqui, Phil je okupio snažnu ekipu i nadaju se da će uspjeti. Kažu, ovo je kao David protiv Golijata. U prvoj rundi kampanje za prikupljanje sredstava prikupili su oko 5 milijuna dolara, od čega u prva 24 sata 2,5, što pokazuje ono što smo već naveli – glad gledatelja za kvalitetnim biblijskim filmovima.

Uz pomoć studijâ Angel, u kojem su između ostalog zaduženi i za promociju serije The Chosen, kreatori dugometražnog animiranog filma vjeruju da će dosegnuti globalnu publiku te da će ovo postati najgledaniji animirani biblijski film do sad.

Animacija je nedvojbeno najmoćniji medij putem kojeg se može doprijeti do svake generacije, kulture i jezika. Omiljeni animirani filmovi gledaju se diljem svijeta iznova i iznova. Kreatori vjeruju da će David biti među njima, a mi gledajući demo, ne sumnjamo.

Ukoliko želite poduprijeti projekt, možete posjetiti stranicu studijâ Angel i donirati za finalizaciju filma.

Ivana Adamić, Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh