Obitelj

VAŽNOST OČINSTVA

VIDEO Možda ćete nakon ovog zagrliti oca s kojim već dugo ne razgovarate Autor ovog jednominutog animiranog filma dobio je poruku od žene u Švedskoj koja mu je rekla da tri godine nije imala veze sa svojim ocem u Iranu. Nakon što je vidjela kratki film, plakala je 10 minuta i bila je nadahnuta da nazove svog oca. Razgovarali su prvi put nakon nekoliko desetljeća i oprostili jedno drugome.

Foto: Screenshot

 

„Otac”, jednominutni je nagrađivani animirani iranski kratki film koji je režirao i napisao Mohammad Reza Kheradmandan, a podsjeća nas na važnost očinstva i što je ono u svojoj biti.

Kheradmandan je istaknuo kako je ideja za ovu animaciju potekla iz godina kada je njegova majka imala rak, a otac je bio pod velikim stresom i pritiskom.

Kratki film dirnuo je ljude širom svijeta. Kheradmandan je naglasio kako je dobio poruku od žene u Švedskoj koja mu je rekla da tri godine nije imala veze sa svojim ocem u Iranu. Nakon što je vidjela kratki film, plakala je 10 minuta i bila je nadahnuta da nazove svog oca. Razgovarali su prvi put nakon nekoliko desetljeća i oprostili jedno drugome.

On će obratiti srce otaca k sinovima, a srce sinova k ocima, da ne dođem i ne udarim prokletstvom zemlju. Malahija 4,6

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh