Foto i video

PREPORUČAMO

VIDEO Pogledajte film ‘Marijanski zavjet za domovinu’ Film, prikazujući iskustva sudionika i domaćina po mjestima prolaska, pruža uvid u smisao i značaj Marijanskog zavjeta za Domovinu i zavjetnog hoda za pojedince, branitelje koji su za vrijeme rata prošli tim putem, kao i za mlade ljude koji svoj doprinos žele dati upravo kroz zahvalnost i molitvu za domovinu u kojoj žive

Foto: Screenshot

Dokumentarni film „Marijanski zavjet za Domovinu” iz 2017. godine donosi najzanimljivije trenutke Marijanskog zavjeta za Domovinu, hodočašća kojeg Bratovština ogranizira već osam godina, od 10. lipnja do 24. kolovoza.

Put kojim se hodočasnici kreću dug je 1700 kilometara i prolazi svim većim marijanskim svetištima, od istoka do juga Hrvatske, te dijelom Bosne i Hercegovine. Hodočašće traje 75 dana.

Film pruža uvid u značaj i smisao Marijanskog hoda za Domovinu

Film, prikazujući iskustva sudionika i domaćina po mjestima prolaska, pruža uvid u smisao i značaj Marijanskog zavjeta za Domovinu  i zavjetnog hoda za pojedince, branitelje koji su za vrijeme rata prošli tim putem, kao i za mlade ljude koji svoj doprinos žele dati upravo kroz zahvalnost i molitvu za domovinu u kojoj žive.

U nastavku pogledajte dokumentarni film koji vam prenosimo s YouTube kanala Marijanski zavjet:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh