Svjedočanstva

PREDIVNO SVJEDOČANSTVO

VIDEO ‘Nakon pet godina neplodnosti, i tri spontana pobačaja, Gospa mi je obećala dijete i to se ostvarilo!’ Marina Košćević iz Svetog Ivana Žabno kod Križevaca u emisiji „Put srca” posvjedočila je kako je nakon pet godina neplodnosti, a potom i tri spontana pobačaja, Gospinim zagovorm rodila danas dvogodišnjeg Erika

Svjedočanstvo Marine o začeću

Foto: Marina Košćević 

 

Život je dar za koji često puta nismo svjesni koliko je čudesan! Priča Marine Košćević iz Svetog Ivana Žabno kod Križevaca koju je otkrila u emisiji Radio MIR Međugorja, svjedoči upravo o tome.

Marina ima 33 godine i po zanimanju je frizerka. Iza sebe ima jedan težak put prema ostvarenom majčinstvu u kojem se Bog doista čudesno proslavio, a veliku ulogu u svemu odigrala je i molitva i zagovor Kraljice Mira u Međugorju.

Hodočašće u Međugorje

Marina je u braku od 2009. godine. Unatoč tome što su željeli djecu, prvih pet godina braka prošle su u znaku neplodnosti koja je sve više dovodila i do bračnih trzavica i prijetnje razvoda. Nakon što su Marinini roditelji hodočastili u Međugorje i molili za njih, Marina uspijeva ostati trudna, ali u 21. tjednu trudnoće (25. 6.) gubi dijete.

Ovaj spontani pobačaj bacio je Marinu u duboku duhovnu i emocionalnu krizu i psihički slom. Završila je na tabletama. Majka ju je nagovorila na odlazak na hodočašće u Međugorje 2013. godine, nakon kojeg Marina doživljava obraćenje, potpuni mir u srcu i potpuno emocionalno i psihičko ozdravljenje.

Nakon tri spontana pobačaja konačno se potpuno predaje u Božju volju

Nastavlja hodočastiti u Međugorje, pa čak i sama organizirati hodočašća, uključuje se i u molitvenu zajednicu „Dobri Pastir“ i više se približava Gospodinu. Proživljava još dva spontana pobačaja (treći također u 21. tjednu trudnoće istog datuma 25. 6.) i konačno se potpuno predaje u Božju volju.

„Ne boj se“ Roditi ćeš sina!“

Na hodočašću od 3. – 5. 5. 2019. godine, ostaje sama moliti se Gospi kod ‘plavog križa’ i tu jasno čuje Gospin glas. „Ne boj se“ Roditi ćeš sina!“ I doista za par dana 3. lipnja saznaje kako je trudna.

Marina uspijeva uz neprekidno ležanje u bolnici, svakodnevno predanje Bogu, čuvanje trudnoće i neprekidnu molitvu iznijeti svoju trudnoću do 37. tjedna, te na opće čuđenje liječnika 22. 1. 2000. roditi zdravog dječačića Erika

Problemi s djetetom ponovno nastaju u 21. tjednu trudnoće kada započinju trudovi i ona je praktično pred porodom. Njezina molitvena zajednica „Dobri Pastir“ iz Bjelovara organizira molitveni lanac za nju i njezinog sina, i tada se njezina maternica čudesno ‘vraća’ u nju, i Marina uspijeva uz neprekidno ležanje u bolnici, svakodnevno predanje Bogu, čuvanje trudnoće i neprekidnu molitvu iznijeti svoju trudnoću do 37. tjedna, te na opće čuđenje liječnika 22. 1. 2000. roditi zdravog dječačića Erika.

Marina svjedoči kako se po njegovoj duši i otvorenosti za Božje stvari točno može vidjeti kako je on izmoljeno dijete

Eriku će za par dana biti dvije godine, i Marina svjedoči kako se po njegovoj duši i otvorenosti za Božje stvari točno može vidjeti kako je on izmoljeno dijete. Prošle godine u desetom mjesecu i Erik je prvi puta s mamom hodočastio u Međugorje kao zahvalu za svoj život, očevo obraćenje nakon što je svjedočio čudesnom prestanku prekida trudnoće i obraćenju cijele uže i šire obitelji.

Cijelu emisiju i svjedočanstvo možete pogledati u priloženom videu ispod:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh