Duhovna glazba

IV 3, 16

VIDEO Najljepša biblijska poruka otpjevana na šest jezika zvuči prekrasno Šest različitih jezika, šest različitih osoba, šest različitih glazbenika...ali poruka je jedna: „Bog je tako ljubio svijet...”

Foto: Screenshot | YouTube 

„Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.” (Iv 3, 16)

Upravo ove prekrasne evanđeoske riječi u sljedećih pet minuta i pedeset pet sekundi možete slušati na šest različitih jezika: hebrejskom, arapskom, ruskom, engleskom, korejskom i perzijskom.

Šest različitih jezika, šest različitih osoba, šest različitih glazbenika…ali poruka je jedna: „Bog je tako ljubio svijet…”

– Jedina osoba koja nas ujedinjuje i čini nas braćom i sestrama jedne obitelji jest – Isus Krist, naš Mesija. On nas je prvi ljubio, umro za nas na križu i oprostio nam grijehe, dajući nam život kroz svoju smrt i uskrsnuće. Isus voli sve i On želi da svatko ima život. Kroz ovaj projekt želimo istaknuti da istinska nada i mir dolaze jedino od Krista Isusa. Aleluja – napisano je u opisu pjesme, koja je objavljena na YouTube kanalu One for Israel Ministry. 

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Za Book.hr priredio L. M.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh