Aktualnosti

S ALANOM HRŽICOM

Velik broj mladih prisustvovao duhovnoj obnovi u Švicarskoj Organizator ovog iznimno posjećenog duhovnog susreta bio je fratar iz Hercegovine, fra Goran Azinović i „Hrvatska katolička misija Zürich.“

Foto: MZ Srce Isusovo

Foto: MZ Srce Isusovo

 

Proteklog vikenda, u Crkvi sv. Felixa i Regule u Zürichu, održana je duhovna obnova s gostovanjem poznatog glazbenika i evangelizatora Alana Hržice zajedno s njegovim glazbenim timom. Sveta misa je bila pod vodstvom patera Mate Anića, koji trenutačno obnaša službu kao ravnatelj i glavni urednik Radio Marije u Sarajevu. Nakon mise, Alan Hržica održao je duhovni nagovor i predvodio slavljenički koncert.

Organizator ovog iznimno posjećenog duhovnog susreta bio je fratar iz Hercegovine, fra Goran Azinović i „Hrvatska katolička misija Zürich.“ Posebno je bilo lijepo vidjeti veliki broj mladih ljudi koji su prisustvovali duhovnoj obnovi, a mnogi od njih su dio Frame (Turicum, Graubünden) koje su vrlo aktivne u Švicarskoj. Od prvog trenutka, crkva je bila ispunjena pjesmom, odjekujući zajedništvom i radosti.

Foto: MZ Srce Isusovo

Foto: MZ Srce Isusovo

Sljedećeg dana, u nedjelju ujutro, pater Mate Anić, Alan i njegov bend, zajedno s fra Goranom, posjetili su crkvu sv. Josipa u Dietikonu, gdje je također održano svečano misno slavlje, uz glazbeni dio koji je dodatno obogatio događaj.

Foto: MZ Srce Isusovo

Foto: MZ Srce Isusovo

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh