Najave

OTVORENE PRIJAVE

Duhovna obnova u Međugorju s Alanom Hržicom, p. Sebastianom Šujevićem i Ivanom Džankom U sklopu programa, u dvorani „Majčino selo", održavat će se molitveni dio, duhovni nagovori i slavljenje Boga duhovnim pjesmama

Foto: MZ Srce Isusovo

Foto: MZ Srce Isusovo

 

U svibnju će se u Međugorju održati duhovna obnova na kojoj će gostovati poznati duhovni glazbenik i evangelizator Alan Hržica, zajedno s drugim govornicima, patrom Sebastianom Šujevićem i voditeljem zajednice iz Osijeka, Ivanom Džankom.

Od 10. do 12. svibnja održat će duhovni susret koji organiziraju dvije zajednice iz Hrvatske: Molitvena zajednica Svete obitelji iz Osijeka i Molitvena zajednica Srce Isusovo iz Zagreba. Program će se odvijati u prostoru dvorane „Majčino selo”.

Pozivaju sve zainteresirane, ne samo hodočasnike, koji će taj vikend boraviti u Međugorju, da se pridruže ovom duhovnom događaju. Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava putem linka koji će biti objavljen niže u tekstu.

U sklopu programa, u dvorani „Majčino selo“, održavat će se molitveni dio, duhovni nagovori i slavljenje Boga duhovnim pjesmama. Prošle godine zabilježen je velik interes, a ove godine već prvog dana u Zagrebu prijavilo se više od 160 osoba, što odgovara kapacitetu tri autobusa. Prijave su još uvijek otvorene.

Osim aktivnosti u dvorani, program obuhvaća i posjete brdo Križevac, „Podbrdu“ mjestu ukazanja, te sudjelovanje na svetim misama u župnoj crkvi.

Za sve koji su zainteresirani za ovu duhovnu obnovu, prijave su otvorene putem linka.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh