Aktualnosti

VEČER SLAVLJENJA, SVJEDOČENJA I ZAJEDNIŠTVA // Najavljujemo: Susret zajedničke formacije članova „Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom” Hrvatske Koordinacija molitvenih zajednica Obnova u Duhu Svetom, 21. listopada organizira susret članova u Crkvi Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu. Susret je formacijskog ali i evangelizacijskog karaktera, uz molitvu i slavljenje.

Najavljujemo: Susret zajedničke formacije članova „Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom” Hrvatske

Nakon nacionalnog molitvenog susreta održanog u listopadu 2015. godine, u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini, ove se godine održava susret s nakanom zajedničke molitve za domovinu i obitelji. Posebna je nakana i ona za obnovu saveza s Bogom, koji je hrvatski narod učinio po Djevici Mariji. Susret je formacijskog ali i evangelizacijskog karaktera uz molitvu i slavljenje.


Osim programa za članove, planira se i večernji molitveno-slavljenički program namijenjen svim građanima Knina. Program počinje u 19.30 sati ispred crkve, a bit će prožet pjesmom, svjedočanstvima i molitvama. Svjedočit će i neke javne osobe, među kojima su Stipe Žunić, (osvajač bronce u bacanju kugle) i reper Marin Ivanović (scenskog nadimka ‘Stoka’).

Govornici

O temi evangelizacije na susretu će govoriti fra Ante Vučković, don Damir Stojić,
Christof Hemberger – đakon i dopredsjednik ICCRS-a, te Ged Farell – član vijeća ICCRS-a. Susret će glazbeno animirati bend Božja pobjeda, Nanovo rođeni i David iz Knina.

U koordinaciju Obnove u Duhu Svetome Hrvatske trenutno je uključeno oko 100 molitvenih zajednica, unutar kojih je oko 4000 članova, a s djelovanjem je povezano mnogo svećenika, redovnika i redovnica. Zajednice djeluju u skladu sa Teološko pastoralnim smjernicama, s kojima su upoznati nadležni uredi ili zadužene osobe u biskupijama gdje zajednice djeluju.

Više detalja o programu susreta članova „Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom u Kninu možete pronaći OVDJE.

Izvor:  Medjugorje-info.com; Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh