Najave

NAUČI NAS MOLITI

Upiši ovaj tečaj i poboljšaj svoj molitveni život! Online tečaj i trening molitve u organizacija Udruge Eho

Foto: Eho

 

Imaš problema s odvajanjem vremena za molitvu? Ne možeš se koncentrirati tijekom razmatranja Svetog pisma? Ne znaš kako voditi molitveni dnevnik?
Upiši ovaj tečaj i poboljšaj svoj molitveni život! Nauči kako čuti Božji glas, stekni kontinuitet u razmatranju Božje riječi.

Postoji situacija u Bibliji kada su apostoli gledali Isusa kako moli, i kada je prestao tražili su ga da i njih nauči moliti. Molitva je, dakle, nešto što se uči, nije nešto što nam samo tako lako dolazi bez našeg napora i aktivnosti.
Kroz ovaj program Udruga Eho želi ponuditi tehniku i način molitve koji biste mogli uklopiti u svoj svakodnevni život, kako biste iz te molitve mogli izvući sve što možete.

„Čitanja koja se prolaze na tečaju tu su da nam prošire sliku o Bogu i odnosu s njim, ali i da nas potaknu da više vremena provodimo s Božjom riječi.”

40 dana – 40 čitanja – 40 razmatranja

U program je uključeno 7 kratkih predavanja o molitvi, mogućnost individualnog razgovora, postavljanje pitanja na koja ćemo snimiti video-odgovore, praćenje tijekom treninga.

Kotizacija: 150 kn donacije za razvoj programa i rad udruge Eho

PRIJAVE traju do kraja tjedna. Možete se prijaviti ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh