Duhovnost

BESKRAJNO JE BOŽJE MILOSRĐE

Umjesto prigovaranja prihvatimo poput našeg Spasitelja ... gledajmo na njih kao na sredstvo okajanja za naše grijehe, zadovoljštinu za grijehe trpećih duša u čistilištu i za obraćenje grešnika 🙏

Foto: Marc-Olivier Jodoin, Unsplash

Foto: Marc-Olivier Jodoin, Unsplash

 

A tko to od nas ne nosi križ? Ljudski život nije oslobođen trpljenja i bijede: bolesti, tuge, siromaštvo, prijezir, neuspjesi i zaborav, ratovi i glad, porazi, kušnje i naposljetku smrt — to su naši svakodnevni križevi.

Primorani smo nositi te križeve, željeli mi to ili ne. Ali umjesto da ih nosimo prigovarajući, prihvatimo ih poput našeg Spasitelja – s vjerom i pouzdanjem, a možda i s radošću, gledajmo na njih kao na sredstvo okajanja za naše grijehe, zadovoljštinu za grijehe trpećih duša u čistilištu i za obraćenje grešnika. 🙏

Nastavak pročitajte u knjizi Beskrajno je Božje milosrđe – razmatranja Križnog puta i Svete krunice s duhovnikom sv. sestre Faustine, autor bl. Mihael Sopoćko. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh