Aktualnosti

U SKLOPU AKCIJE ‘DA ŽIVOT IMAJU’ Caritas organizira ‘donatorsku večeru za mlade’ – evo kako se možete uključiti Donatorska večera održat će se u utorak 28. studenoga u 20 sati, u Hotelu Antunović u Zagrebu.

Caritas organizira 'donatorsku večeru za mlade' – evo kako se možete uključiti

Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizira donatorsku večeru s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju objekta za privremeni smještaj mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji po završetku srednjoškolskog obrazovanja, odnosno kada napune 21. godinu ukoliko studiraju, gube pravo na smještaj u ustanovi. Objekt se gradi na adresi Selska cesta165 u Zagrebu, a u Caritasu očekuju da će prve korisnike primiti na jesen 2018. godine.

„Da život imaju!“

Donatorska večera organizira se u sklopu akcije Da život imaju! koja se odvija pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović i Zagrebačke nadbiskupije. Donatorska večera održat će se u utorak 28. studenoga u 20 sati, u Hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100) u Zagrebu.  Zainteresiranima se na zahtjev dostavljaju donatorski ugovori ili ugovori o sponzorstvu, a uplate se mogu izvršiti na broj računa: IBAN HR1423400091110343166, poziv na broj: 07015, opis plaćanja: Donatorska večera.

Donatorski prilozi mogu se kretati od 1.000 kuna (jedne tisuće kuna) po osobi (mjestu za stolom) na više. Stol uključuje deset mjesta. Obavijest o dolasku na donatorsku večeru potrebno je javiti na e-mail: [email protected] najkasnije do četvrtka 23. studenoga. Za sve upite zainteresirani se mogu obratiti na e-mail: [email protected].

Izvor: IKA; Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

Najčitanije

Na vrh