Aktualnosti

AKO MOŽEŠ PRIKLJUČI SE POMOĆI ZA STRADALE U POTRESU

Caritas Zagrebačke nadbiskupije objavio popis lokacija i potrebnih namirnica za stradale u potresu! Građani donacije mogu predati svaki dan od 9 do 18 sati na tri lokacije u Zagrebu

Foto: Screenshot

 

Za sve koji žele donirati materijalna sredstva Caritasa Zagrebačke nadbiskupije otvorio je punktove na kojima se prikuplja pomoć za stradale u potresu te popis potrebnih artikala.

Za pravne subjekte osoba za kontakt: Davor Hajtud, 098 408 538, [email protected]

Građani donacije prehrambenih i higijenskih potrepština, zaštitne opreme te opreme za rad mogu predati svaki dan od 9 do 18 sati na slijedećim adresama u Zagrebu:

Avenija Dubrava 218
Ribička ulica 4, Rakitje
Prilaz Gjure Deželića 64, Zagreb – Župa svetog Blaža

Popis potrebnih proizvoda

Prehrambene namirnice:
Brašno, ulje, riža,šećer, sol, tjestenina, mlijeko, gotova juha, riblje i mesne konzerve, namazi (marmeleda, čokoladni), čaj, voće, povrće, pripravci za bebe (kašice, čajevi).

Higijenski proizvodi:
Tekući sapun za ruke, šampon za tuširanje, pasta i četkica za zube, jednokratne britvice, suhe i vlažne mamarice, toaletni papir.

Zaštitna oprema:
Zaštitne maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju ruku i prostora.

Sredstva za rad:
Lopate, rukavice, radna obuća i odjeća.

Ostalo:
Deke, posteljina, prekrivači, zimska odjeća i obuća, kabanice, jednokratni pribor za jelo (tanjuri, čaše, žlice, vilice).

Iz Caritasa mole da hranu, higijenu, zaštitnu odjeću i opremu donesete u odvojenim vrećama/kutijama te na njima napišete što se unutra nalazi.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh