Najave

LJETO 2022.

U POTRAZI ZA VOLONTERIMA SKAC Palma za sljedeće ljeto priprema izuzetno zanimljive programe! SKAC Palma je u potrazi za volonterima u skopu izvedbe programa Jednostavno ljeto - ljetni kamp na Modravama te Magis 2022. - projekt europskih isusovaca koji se ove godine održava u Hrvatskoj, upravo u jubilarnoj 500. godini Ignacijeva obraćenja

Magis 2022
In-eternum - katolički planer

Foto: SKAC

 

SKAC i Magis za sljedeće ljeto nude razne mogućnosti volontiranja, mentoriranja i sudjelovanja u njihovim programima – „Jednostavno ljeto” i „Magis 2022.”.

Na susretu 26. ili 28. listopada od 20:00 do 21:30 možete dobiti konkretne informacije o programima te konkretne informacije za one koji žele stjecati znanja i pomagati na području formacije mladih, logistike, financija, marketinga, promocije, kulture i sporta itd. Bit će prilike za vaša pitanja, zajedničko razlučivanje te druženje nakon formalnog dijela. Bilo da ste član, volonter, sudionik nekog od programa, alumni ili se tek želite aktivirati, dobrodošli ste graditi Crkvu zajedno s nama, poručuju organizatori (najaviti se možete ovdje).

„Jednostavno ljeto”

Jednostavno ljeto uključuje pripremu programa za srednjoškolce, studente i radnu mladež, internacionalnu grupu i naše alumnije na našim Modravama, kao i njegovanje maslina i obnovu suhozida kroz godinu.

„Magis 2022.”

Magis 2022. je projekt europskih isusovaca, a Hrvatska je dobila čast biti domaćinom u jubilarnoj godini obraćenja sv. Ignacija čija će svečana završnica biti u Solinu 31. srpnja 2022. Od 24. srpnja 2022. ugostit ćemo 350 mladih iz zemalja Europe na više od 30 lokacija gdje će oni u suradnji s našim mladima provoditi eksperimente iz područja duhovnosti, hodočašća, služenja, umjetnosti, društva i kulture.

Za pitanja možete se obratiti na sljedeće e-mail adrese:

o samom susretu možete se javiti na: [email protected]
o programu Jednostavno ljeto možete se javiti na: [email protected]
o programu Magis 2022. možete se javiti na: [email protected]

Izvor: SKAC; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh