Duhovnost

CHANCE FOR WALK

U petom SKAC-ovu Podcastu gostovale Emina i Marijeta: „Sretne smo i blagoslovljene što na ovakav način možemo mladima ponuditi i približiti Božju riječ“ Ema i Marijeta popile su on-line kavu s Mašom iz SKAC-a, i otkrile nam novosti u svom radu. Pogledajte!

Foto: Instagram

SKAC Podcast je u svojoj petoj epizodi ugostio Eminu i Marijetu, djevojke koje stoje iza projekta Chance For Walk. Maša je s njima uživala u poslijepodnevnoj kavi putem Skypea, na sigurnoj udaljenosti od čak 400 km. 😊 Osim što su predstavile sebe i svoj projekt, proćakulale su o aktualnoj situaciji, o tome kako se u njoj snalaze i kako pronalaze Boga u „uskoj“ svakodnevnici.

Najljepše od projekta je evangelizacija koju daju mladima. Kako kroz objave „dižu“ druge, tako „dižu“ i same sebe

Emina i Marijeta su, kažu, svjesne kako društvene mreže utječu na mlade, a svojim im projektom žele ponuditi kvalitetniji on-line sadržaj. Znaju da mladi uglavnom tako komuniciraju sa svijetom, a njihova katolička mreža pokušava doprijeti do svih onih koji traže duhovnost, a ne mogu je pronaći.

Iako približavaju Božju riječ, nailazile su i na vrlo negativne kritike. No one su u tome pronašle snagu. Kritike su im postale vjetar u leđa, nakon kojeg su se osjećale još snažnije.

Najljepše od projekta je evangelizacija koju daju mladima, kažu te dodaju: „Kako kroz objave ‘dižemo’ druge, tako ‘dižemo’ i same sebe“.

Sretne su i blagoslovljene što na ovakav način mogu ponuditi i približiti Božju riječ. Svi volimo da nismo sami u svojim borbama, patnjama i bolima

Sretne su i blagoslovljene što na ovakav način mogu ponuditi i približiti Božju riječ. Svi volimo da nismo sami u svojim borbama, patnjama i bolima. Svi mi imamo iste borbe, ista iskušenja, ali isto tako smo svi mi i djeca Božja. I imamo pravo doći svome Ocu po utjehu.

Kada shvatimo koliko nas Bog ljubi, i kada shvatimo da smo mi ta jedna ovca, a Isus će sve ostale ostaviti radi nas, onda smo spašeni. Kada spoznamo da smo Njegovi, tada spoznamo pravu Ljubav.

Kako kao influencerice razmišljaju o svojim svakodnevnim borbama; kako su pronašle svoj put i identitet pogledajte u petoj epizodi SKAC-ova Podcasta:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh