Najave

NE PROPUSTITE

‘Trenutak za tebe’ s velečasnim Antonijem Marijem Čirkom Emisija 'Trenutak za tebe' emitirat će se ponedjeljkom u 17 sati na Laudato TV-u

Foto: Laudato TV
In-eternum - katolički planer

Uključite se u našu Viber zajednicu.

Foto: Laudato TV

Radimo, žurimo, trčimo. Laudato TV s novom emisijom gledateljima donosi mogućnost da udahnu i uzmu vrijeme za sebe i Boga. Velečasni Antonio Mario Čirko u kratkom formatu donosi duhovne misli.

Emisija ‘Trenutak za tebe’ emitirat će se ponedjeljkom u 17 sati na Laudato TV-u. U prvoj emisiji vlč. Čirko promišlja o ljepoti i snazi blagoslova. Govorit će o tome jesmo li svi pozvani na blagoslivljanje i zašto je važno blagoslovom pratiti i one koji nas ne vole.

Protumačit će kolika je snaga blagoslova u obitelji i usmjeriti gledatelje da uzmu trenutak za sebe i promisle o ovoj temi.

Na poveznici je VIDEO najava.

Pozivamo vas i da se odazovete u što većem broju na jedno od mnogih molitvenih bdjenja. Ono će se održati u noći 31. listopada na 1. studenog u Župi Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije (Malešnica-Oranice) gdje je velečasni Čirko župnik. Više o tome pogledajte ovdje.

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučujemo i da kupite knjigu autora Danijela i Ivane Katanović „5 MINUTA ZA BRAK I OBITELJ” kojoj je predgovor pisao velečasni Antonio Mario Čirko. Predgovor možete pronaći ovdje. A knjigu kupiti putem webshopa naše biblioteke Figulus ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh