Aktualnosti

OTAC 16-GODIŠNJAKINJE KOJA JE PROGLEDALA

‘Tko vjeruje vjeruje, a tko ne vjeruje ionako neće povjerovati’ „Rekla nam je kako vjeruje da moramo moliti devetnicu Gospi Snježnoj od 28. srpnja do 5. kolovoza", naveo je

Foto: Screenshot, Youtube

Foto: Screenshot, YouTube

Svjetski dan mladih u Portugalu okupio je više od milijun hodočasnika. Među njima se našla i 16-godišnja španjolska hodočasnica Jimena koja svjedoči kako je čudesno progledala nakon što se pričestila na misi u Fatimi. Njen otac je dao izjavu za CNA.

> 16-godišnjakinja svjedoči da je progledala nakon pričesti na Svetoj misi u Portugalu 

Otac djevojke je otkrio kako su prije njezinog odlaska na Svjetski dan mladih   odlučili potpuno prepustiti Djevici Mariji.

‚Rekla nam je kako vjeruje da moramo moliti devetnicu Gospi Snježnoj od 28. srpnja do 5. kolovoza”, rekao je. Djevojka je za Lisabon krenula isti dan kada je bio i početak devetnice Gospi Snježnoj.

„Smatram kako je dio ljepote čuda u tome što ono nije isključivo za jednu osobu ili jednu obitelj. Ono je već prešlo granice”, naveo je. Otac je otkrio da obitelj ne želi biti u središtu pozornosti. Vjeruje kako je izlječenje njegove kćeri „dar Djevice za Svjetski dan mladih”, prenosi CNA.

Otkrio je i kako će se naći s liječnicima koji će donijeti svoje zaključke.

„Nikakva potvrda nam ne treba. Tko vjeruje vjeruje, a tko ne vjeruje, ionako neće vjerovati”, rekao je.

Izvor: Catholic News Agency

Za Book.hr priredila I. A.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh