Svjedočanstva

OZDRAVLJENJE PRED SVETOHRANIŠTEM

SVJEDOČANSTVO O OZDRAVLJENJU 3-GODIŠNJAKA PO ZAGOVORU FRA ANTE ANTIĆA “Evo maloga Dušana, a sada će mu dragi Bog odrješiti jezik…” Dijete je odmah potrčalo k njemu, a fra Ante ga milovao po licu i odveo pred svetohranište na glavnom oltaru. Tu je suznim očima molio nad djetetom i stavljao na njega ruke.

Foto: Facebook/sluga Božji fra Ante Antić

Donosimo vam svjedočanstvo Marije Šošić iz Donje Brele čiji je nećak, po molitvi i zagovoru fra Ante Antića progovorio.

“Sin moga brata, dijete od 3 godine, nije ništa govorio. Svi smo bili žalosni. Fra Ante je mene uvijek pitao za obitelj. Jednoga me dana upita «kako je onaj mali Dušan?». Nitko mu nikada nije govorio o malom Dušanu niti kazivao da mali ne govori. »Donesite ga k meni i nemojte se žalostiti. Vidjet ćete kako će mali Dušan imati glasan jezik«.

I za nekoliko dana pošla sam ja i majka djeteta noseć maloga na rukama. Išli smo pješke. Dijete je sve pitalo »na mote« rukama i mumljajući.

Kad smo došli blizu crkve dočeka nas fra Ante Antić na vratima te sklopljenih ruku govori: »Evo maloga Dušana, a sada će mu dragi Bog odrješiti jezik …« Dijete je odmah potrčalo k njemu, a fra Ante ga milovao po licu i odveo pred svetohranište na glavnom oltaru. Tu je suznim očima molio nad djetetom i stavljao na njega ruke.

Međutim na jedan mah mali Dušan povika glasno: «o barba!», te počne fra Antu potezati za habit i pojas. Mali Dušan se okrenuo prema nama i na sav glas vikao: «Teta, a što je ovo…, što je ono…»
Eto tako. Naš je Dušan sada mladić od 25 godina i uvijek, hvala Bogu, bistar u svemu i dobar.

Svjedočanstvo: Donja Brela, 20. 07. 1967. Marija Šošić pok, Šimuna

 

DOBRI OTAC ANTIĆ/glasilo Vicepostulature sluge Božjeg oca Ante Antića/ broj 1/ 1971. godina/ S dopuštenjem preuzeto s Facebook stranice Sluga Božji fra Ante Antić 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh