Svjedočanstva

PADRE PIO - ČUDESNI ŽIVOT

Padre Pio u snu mi rekao: ‘Vidjet ćeš, s vremenom ćeš ozdraviti’ Prije operacije uputili su me na druge pretrage te su nakon završetka, uz veliko čuđenje, ustanovili da tumoru nema ni traga 🙌

Foto: Piron Guillaume, Unsplash

Foto: Piron Guillaume, Unsplash

 

Liječnik koji me pregledao rekao je da će operacija biti iznimno teška, a rezultat vrlo neizvjestan. Jedne sam noći u snu vidio Padre Pija. Dotaknuo mi je glavi i ja sam čuo kako kaže: „Vidjet ćeš, s vremenom ćeš ozdraviti”.

…Ujutro sam se osjećao bolje. Liječnici su bili zaprepašteni brzim poboljšanjem, ali su smatrali da je zahvat neophodan. Ja sam ipak, prestrašen, neposredno pred ulazak u dvoranu za operacije, pobjegao iz bolnice i sklonio se u kuću rođaka u Milanu, gdje se nalazila i moja supruga. No, nakon nekoliko dana, bolovi su ponovno postali presnažni i ja sam se, ne mogavši ih izdržati, vratio u bolnicu.

Liječnici, razljućeni, nisu me više htjeli liječiti no, ipak je prevladala njihova profesionalna savjest. Prije operacije uputili su me na druge pretrage te su nakon završetka, uz veliko čuđenje, ustanovili da tumoru nema ni traga.

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: Figulus

Iz knjige Padre Pio – čudesni život autora Renza Allegrija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti u našem web-shopu, ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh