Duhovna glazba

U DOMU SPORTOVA

Subota 28. listopada – veliki duhovni koncert Alana Hržice Više tisuća duša okupljenih na jednom mjestu slavit će Gospodina ❤️

Foto: No-Te Eksarunchai, Shutterstock

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: No-Te Eksarunchai, Shutterstock

Nakon pet godina, u Zagrebu će se u subotu 28. listopada, održati veliki duhovni koncert popularnog pjevača duhovne glazbe Alana Hržice. Koncert će se održati u Domu sportova s početkom u 19 sati. Uz Alana nastupit će Amorose, Vanessa Mioč, Nina Badrić, a molitvu će predvoditi p. Sebastijan Šujević.

„Bit će to susret slavljenja i molitve s vama te meni dragim i posebnim gostima. Iznimno mi je drago što će kao domaćin te večeri sa mnom biti „Molitvena zajednica Srce Isusovo“, koja je uvijek nevjerojatna u organizaciji, a veliku snagu daje u molitvenom i slavljeničkom dijelu. Njihova podrška i angažman su neizmjerno važni za ovaj događaj. Molim vas da podijelite ovu vijest s drugima kako bi što više duša potakli na ovu nezaboravnu noć slavljenja i molitve”, pozvao je Alan prije nekoliko mjeseci putem društvenih mreža.

Karte možete kupiti ovdje.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alan Hržica (@alanhrzica)

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh