Svjedočanstva

UMORNA ZA VOLANOM

Snažno svjedočanstvo: Kako mi je anđeo čuvar spasio život Međutim, kako sam bila jako umorna, htjela sam negdje stati da se malo odmorim, ali nisam nailazila na benzinsku postaju pa sam odlučila da ću ipak požuriti kući

Foto: Elena Nechiporenko, Shutterstock

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: Elena Nechiporenko, Shutterstock

U nedjelju navečer putovala sam s prijateljicom iz Zadra prema Splitu, gdje sam ju trebala ostaviti, a ja sam nastavila dalje za Međugorje. Kada smo krenule, moja prijateljica je u sebi zazvala svoga i moga anđela čuvara da nas čuvaju te da sretno stignemo kući. Dok smo putovale, jako je grmjelo i ona je opet učinila isto – zazvala ih da nas čuvaju.

U Split smo došli bez poteškoća jer smo putem pričale. Prijateljicu sam ostavila kod kuće i krenula sam dalje. Međutim, kako sam bila jako umorna, htjela sam negdje stati da se malo odmorim, ali nisam nailazila na benzinsku postaju pa sam odlučila da ću ipak požuriti kući.

Iz sna ju trgnuo glas

Vozila sam malo brže od ograničenja. U jednom sam trenutku zaspala i iz sna me trgnuo prijateljičin glas. Jasno sam čula kako mi je rekla: „Sanela”.

U tom trenutku probudila sam se i u zadnjoj sekundi izbjegla da se ne zabijem u ogradu na autoputu. Prvo sam bila u šoku od doživljenog, a onda mi nije bilo jasno kako se to dogodilo da sam jasno čula njen glas kada ona više nije bila u mom automobilu.

Danas sam se kratko s njom čula i ona mi je rekla da je prije nego smo krenule ona zazvala naše anđele čuvare i da je taj glas sigurno bio moj anđeo čuvar. Ovo mi je poticaj da više molim i u svim se situacijama utječem anđelu čuvaru.

Dragi moj anđele čuvaru, HVALA TI.

Utječi se i ti svom anđelu čuvaru

Pomoli se i ti svom anđelu čuvaru.

Anđele čuvaru mili, svojom snagom me zakrili. Prema Božjem obećanju čuvaj mene noću, danju. Osobito pak me brani da mi dušu grijeh ne rani. A kad s ovog svijeta pođem, sretno da u nebo dođem, da se ondje s tobom mogu vijekom klanjat dragom Bogu.

Izvor: Katolička svjedočanstva, Facebook – preuzeto s dozvolom

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučujemo knjigu  „Svakodnevni anđeli“ autorâ Charity Virkler Kayembe i Joea Brocka. Dopuštenje izdavača Vinograd.hr za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje. 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh