Svjedočanstva

SNAGA MOLITVE U TRUDNOĆI

‘Molila sam se tijekom trudnoće, i iza sebe imam dva gotovo bezbolna poroda’ Svjedočanstvo jedne majke...

Molila sam se tijekom trudnoće

Foto: Shutterstock

 

Iza sebe imam dva prekrasna i gotovo bezbolna poroda. Tijekom obje trudnoće svakodnevno sam molila Molitvu trudnice za dijete; ponekad i nekoliko puta dnevno.

Svaka riječ iz te molitve postala je stvarnošću; liječnici su izvrsno obavili svoj posao, porod je bio gotovo bezbolan, i to je ono što je važno svakoj ženi u tim trenucima. Tijekom vremena provedenog u rađaonici molila sam krunicu i to mi je davalo velik mir. Također vjerujem da će moja sljedeća trudnoća i porod imati ovakav ishod – naravno, uz molitvu.

Molitva trudnice za dijete

Marijo, prati moje dijete koje nosim, da bude uvijek plemenito, sretno i pošteno. Pomozi mi da još više volim muža, oca našeg djeteta. Želim te zamoliti da moj porod bude što manje bolan. Bdij nad liječnicima koji vode brigu o djetetu i meni, i pomozi im da savjesno izvrše svoj posao.

Neka život ovog djeteta bude na tvoju slavu, Gospodine, u zdravlju i u bolesti, u uspjehu i neuspjehu. Gospodine, Ti si Mariji povjerio da bude majkom tvoga sina. Zahvaljujem Ti što si meni povjerio da budem majkom još jednom tvom djetetu. Pomozi mi, Marijo, da poteškoće trudnoće i poroda velikodušno i vedro prinesem za dobro moga djeteta.

Marijo, Majko, zaštitnice trudnica, moli za nas!

Amen.

Izvor:  Duhos.org

Priručnik „Duhovni pristup rađanju“ namijenjen je ponajprije trudnicama i rodiljama, njihovim obiteljima, ali i stručnjacima. Temeljna je poruka knjige da se uz vjeru u Boga i njegova obećanja, korištenjem biblijskih tekstova i molitvom može spriječiti pri porodu uspostavljanje kruga strah-napetost-bol. Knjiga donosi i temeljne pojmove vezane za trudnoću i porod, kao i adrese udruga i Internet stranica posvećenih trudnoći, porodu i odgoju djece.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh