Svjedočanstva

GABRIELE AMORTH O SNAZI KRUNICE

SNAGA KRUNICE: Tijekom egzorcizma čuo je đavla kako govori: ‘Kada bi kršćani znali koliko je moćna, to bi bio moj kraj’ „Molim vas, izgovarajte svaku riječ čisto i jasno. Nemojte iskrivljavati riječi. Nemojte izgovarati prije nego predmolitelj završi svoju rečenicu, odnosno, prije nego završe oni koji odgovaraju, ako ste vi predmolitelj. Imajte na umu da oni tada razgovaraju sa Marijom našom Majkom, a nije uljudno govoriti dok netko drugi govori…“

Foto: gunthersimmermacher, Pixabay

Foto: gunthersimmermacher, Pixabay

Jednom je moj prijatelj, tijekom egzorcizma, čuo đavla kako govori: ‘Svaka je Zdravo Marija kao udarac po mojoj glavi. Kada bi kršćani znali koliko je krunica moćna, to bi bio moj kraj’.

Tajna koja ovu molitvu čini toliko moćnom jest to što je ona ujedno i molitva i meditacija. Upućena je Ocu, Blaženoj Djevici i Presvetom Trojstvu, a usmjerena je na Kristov život.

Kako moliti krunicu?

Molim vas, izgovarajte svaku riječ čisto i jasno. Nemojte iskrivljavati riječi. Nemojte izgovarati prije nego predmolitelj završi svoju rečenicu, odnosno, prije nego završe oni koji odgovaraju, ako ste vi predmolitelj. Imajte na umu da oni tada razgovaraju sa Marijom našom Majkom, a nije uljudno govoriti dok netko drugi govori. Kad se moli krunica zajednički, onda mole samo dvoji, predmolitelj i oni koji odgovaraju. Svatko govori Blaženoj Majci i pažljivo osluškuje njezin odgovor u svome srcu dok se usredotočuje na sliku pred sobom, u razmatranju otajstva koje se moli, na njegovo tumačenje i primjenu u svojim životima.

Što se događa kada molimo krunicu?

Širite ovu moćnu egzorcističku molitvu, krunicu, koja uključuje ‘Očenaš’ – predivnu molitvu koja se moli pet puta tijekom moljenja svake desetine otajstava krunice, poduprtih moćnim molitvama naše Majke koja moli s nama, dok mi izgovaramo 53 Zdravo Marije. Vječni je Otac, u viđenju jednog mojeg prijatelja, objasnio našoj skupini što se događa dok mi molimo krunicu:

‘Dok vi molite – Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas grešnike … – Blažena Djevica odmah dolazi k vama da moli s vama. I, ona ne dolazi sama. Ona sa sobom dovodi anđele. I to ne jednoga ili dvojicu, jer ona je Kraljica Anđela, pa cijeli korovi anđela dolaze s njom. A kako su ona i Isus sjedinjeni u srcu i ne mogu biti odvojeni, ona dovodi i Isusa. A Isus ne može biti odvojen od Presvetog Trojstva, te On sa sobom dovodi Oca i Svetoga Duha. A tamo gdje je Presveto Trojstvo, tamo je sve stvorenje, pa ste vi okruženi takvom ljepotom i svjetlom, da to uopće ne možete u ovom životu ni zamisliti.

„Je li, onda, čudno što je svatko tko moli krunicu iz srca, tako blagoslovljen i zaštićen, te tako moćan u svojoj molitvi za druge?“

Vaša Majka dolazi kao naša Gospa od Milosti, s ispruženim rukama. Zrake svjetla zrače iz njezinih ruku, probadajući vaše tijelo, liječeći vas i ispunjavajući vas milostima. To je naša baština koja se izlila iz Isusova Srca na Križu, u trenutku kada je vojnik probo Njegovo Srce kopljem, u jednu čistu posudu spremnu da primi takve milosti u tom trenutku, vašu Majku. Stoga, dok molite krunicu, ili samo odgovarate – Sveta Marijo – vi primate svoj dio ovih milosti’. On je tada također rekao: ‘Je li, onda, čudno što je svatko tko moli krunicu iz srca, tako blagoslovljen i zaštićen, a njegova molitva za druge tako snažna?’.

 

Ako i ti želiš naučiti kako djelotvorno moliti krunicu, pozivamo te na Tečaj razmatranja otajstava krunice, o kojem više možeš saznati ovdje.  

Izvor: Medjugorje-info.com

Za Book.hr priredila I. A. odabrala A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh