Svjedočanstva

IZ ŽIVOTA SVEĆENIKA MARIJANA ARHARA

Sljedećeg je dana uspješno položila ispit Lea je bila vrlo zabrinuta jer ju je sutradan čekao težak i zahtjevan ispit. Ali o ispitu uopće nisu razgovarali, tako da Marijan nije mogao znati za uzrok njezine napetosti

Sljedećeg je dana uspješno položila ispit

Foto: Pixabay

 

Marijan je jednom bio na ručku kod neke obitelji – supruzi je bilo ime Lea. Ručak je tekao uobičajeno, ako zanemarimo činjenicu da je Marijan Leu cijelo vrijeme ignorirao, nije je gledao u oči i nije odgovarao na ljubazna pitanja kućanice. Sva se komunikacija odvijala s pomoću muža.

…neposredno prije odlaska, dok se opraštao, pogledao ju je – „kao da gleda kroz mene“, objasnila je, i rekao: „Ne boj se!“

Lei je to bilo neobično, ali istodobno je bila vrlo zabrinuta jer ju je sutradan čekao težak i zahtjevan ispit. Ali o ispitu uopće nisu razgovarali, tako da Marijan nije mogao znati za uzrok njezine napetosti. No neposredno prije odlaska, dok se opraštao, pogledao ju je – „kao da gleda kroz mene“, objasnila je, i rekao: „Ne boj se!“ Bila je iznenađena, ali istodobno su je te riječi potpuno smirile i ulile joj nadu. Sljedećeg je dana uspješno položila ispit. Njegove riječi „Ne boj se“ nastavile su odzvanjati u njoj.

Iz knjige koja uskoro izlazi u izdanju Biblioteke Figulus: „Pozovi me”, o životu poznatog slovenskog egzorcista Marijana Arhara.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh