Aktualnosti

OD 30. PROSINCA DO 6. SIJEČNJA

SKAC poziva: Novogodišnje duhovne vježbe u šutnji Novogodišnje duhovne vježbe u šutnji prilika su da naučimo osluškivati što nam Bog govori i razvijemo osoban odnos s njim...

Novogodišnje duhovne vježbe u šutnji prilika su da naučimo osluškivati što nam Bog govori i razvijemo osoban odnos s njim

Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira ignacijanske duhovne vježbe od 30. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. za studente i radnu mladež. Cilj je svakome polazniku omogućiti razvijanje osobnog iskustva Boga; dati se voditi za Njim.

Bog uvijek govori – samo nas svakodnevne (razbi)brige zaglušuju i ponekad nismo u stanju čuti Ga. Ovim vježbama želimo osigurati ozračje tišine u kojem polaznik može na jednostavan način iznutra ušutjeti, naći mir i ući dublje u stav raspoloživog osluškivanja.  Program uključuje nagovore, više samostalnih razmatranja dnevno, svakodnevno sudjelovanje u svetoj misi i klanjanju te razgovore s pratiteljem. Nužan je uvjet dakle želja da mi Bog govori i raspoloživost za šutnju.

Voditelj duhovnih vježbi je p. Tomislav Špiranec. Mjesto održavanja je Hrvatski Leskovac (Leskovački brijeg 15, kod karmelićanki BSI). Prijaviti se možete do 27. prosinca.

Detaljne informacije i prijavnicu možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh