Najave

3D FORMACIJA

SKAC Otvorene prijave za trogodišnji program cjelovitog razvoja osobnosti Ovom trogodišnjem programu cilj je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju

Otvorene prijave za 3d formaciju

Foto: SKAC

 

Trogodišnji program za cjeloviti razvoj osobnosti 3D formacija otvara prijave za akademsku godinu 2021./2022. Cilj programa je omogućiti formaciju mladog kršćanina nudeći mu poticajno okruženje za osobni razvoj, rast u vjeri i odgovornom društvenom djelovanju.

Prvo D je za dušu i usmjereno je na naravnu zrelost polaznika kroz predavanja, samopromatranje, grupni rad i eksperimente. Drugo D označava duh, a pruža osnove ignacijanske duhovnosti i iskustvo duhovnih vježbi u svrhu osnaživanja osobnog iskustva Boga. Treće D stoji za društvo, nudi suradnje u različitim projektima i udrugama kroz koje pojedinac može biti djelotvoran za Drugoga.

Prijave su moguće samo za prvu godinu, a drugu i treću pohađaju polaznici koji su prijašnjih godina pohađali 1. i 2.D.

Program prve godine vodi pater Tomislav Špiranec i počinje 4.10.2021., a susreti svih sudionika su ponedjeljkom u 20h.

Prva godina 3D formacije sudioniku omogućuje poticajno okruženje u kojem će:

razvijati svijest o sebi prepoznavanjem i izricanjem nutarnjih pokreta;
razmatrati Božju riječ i otvoriti joj se;
vježbati se u krepostima kroz konkretne zadatke i eksperimente;
iskusiti bogatstvo zajedništva.

KAKO SE PRIJAVITI ZA PRVU GODINU?

Najprije popunite prijavni obrazac (dolje niže), a prijava time nije gotova.
U listopadu nema grupnog rada, nego vam nudimo samostalne načine rada koji vam mogu pomoći da se konačno odlučite za program. Također taj mjesec postoje selekcijski procesi kroz koje ćemo biti slobodni vam reći, ukoliko opazimo, da niste odgovarajući kandidat za ovaj program.

KOJI SU UVJETI ZA PRIJAVU?

Prijaviti se mogu mladi od 18. do 30. godina (uključno).

Osim godina, uvjet je spremnost na promjenu života. Dakle, kroz program želimo pomoći dušama da donose odluke s Bogom i mijenjaju svoj život u suradnji s Njim, onako kako ih On poziva. Ako nemate želju za time, onda preporučamo da se ne prijavljujete, već da odaberete druge programe SKAC-a.

Broj mjesta je ograničen te je za prijavu potrebno detaljno pročitati i pravovremeno ispuniti prijavnicu ovdje.

Na e-adresu koju navedete u prijavnici stizat će daljnje obavijesti. Napominjemo da 23. i 24.10.2021. imamo obavezni susret, zato je važno da rezervirate taj vikend, a raspored izvođenja ćemo vam pravovremeno javiti.

Od svakog sudionika očekuje se redovito pohađanje formacije kroz cijelu akademsku godinu. Ukoliko imate pitanja kontaktirati nas možete na: [email protected]

S obzirom na epidemiološku situaciju, prilagođavat ćemo se odredbama, pa je moguće da će se neki dio programa odvijati online.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh