Svjedočanstva

FRANCIS MACNUTT

PROMJENA ŽIVOTA PO BOŽJEM DUHU Prvi put u četiri godine osjeća se živom! Ovako Bog mijenja živote! 🙌

Foto: Shutterstock

Iznad svega otkrio sam da danas možemo pomoći onima za koje smo prije mislili da im nema pomoći. Po molitvi događaju se stvarna čuda – tjelesna ozdravljenja, a iznad svega duhovna i psihofizička. Otkrili smo da homoseksualci koji se žele promijeniti mogu postati heteroseksualci po molitvi. Česta su izlječenja od droge i alkohola. Takve fenomene nekad sam smatrao nevjerojatnima i rijetkima, idealom koji je teško dostižan, a sad mi je sasvim normalan. Iskusili smo radost da vidimo kako se životi kršćana – posebno starješina poput svećenika i pastora – potpuno mijenjaju i obnavljaju.

Pisala mi je i prvi put se u četiri godine osjeća živom! Nakon toliko patnje što sam ju proživio s njom, više se ne nadajući, danas jedva mogu suzdržati svoju radost

Evo jednoga tipičnog pisma kakva primam:

Dragi Francisu, jučer sam vam htio napisati zahvalno pismo što ste posvetili veći dio svojeg dana [ime], ali jutros ne mogu naći prikladne riječi. Pisala mi je i prvi put se u četiri godine osjeća živom! Nakon toliko patnje što sam ju proživio s njom, više se ne nadajući, danas jedva mogu suzdržati svoju radost. Bog nam je donio veliku promjenu.

Vidjevši kako Bog mijenja živote po Božjem Duhu, imamo razlog za nadu koja je u nama (usp. 1 Pt 3, 15). Svi mi koji smo iskusili preobražavajuću snagu Duha, svjesni smo da se propovijedanje poruke evanđelja promijenilo. Prije je bilo nešto poput davanja savjeta. Ali sad je naviještanje radosne vijesti! (…)

Umalo ugašena milost

 

Iz knjige „Umalo ugašena milost” autora Francisa MacNutta, koju na našoj velikoj rasprodaji možete kupiti po cijeni od 50 umjesto 100 kuna, ovdje!

Više o knjizi možete saznati ovdje.

 

Nevjerojatna, fascinantna priča!
Isus želi da se njegovu narodu vrati ona snaga koju mu je dao na početku…

Važnost molitve za ozdravljenje, iako je ona središnji dio Evanđelja, umanjivala se je sve dok se zamalo nije ugasila. Prolazeći kroz povijest molitve za ozdravljenje, autor knjige „Umalo ugašena milost” – poznati teolog – upućuje hitan poziv da se ona oživi do prijašnjeg stanja.

„Još nismo ni počeli istraživati što sve može učiniti molitva za ozdravljenje. Ljudski životi ovise o našoj molitvi!”
(Francis MacNutt, autor)

„Kako je moguće da je ozdravljanje i oslobođenje, koje čini najvažnije kršćansko poslanje, osim naviještanja, gotovo nestalo? S druge strane, nije li zadivljujuće što je služba ozdravljanja preživjela usprkos svemu, kroza sva stoljeća, iako su se snažne sile urotile da ga unište? To je zagonetka kojom ćemo se pozabaviti.”
(Autor)

„Ova će knjiga zasigurno mnoge ohrabriti da krenu moliti za bolesne unatoč strahu od neuspjeha i podsmjeha!”
(Josip Lončar, urednik)

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh