Hodočašća

LISTOPAD 2023.

Prilika koja se ne propušta: Hodočašće Padre Piju, s polaskom iz Zagreba Hodočastimo u San Giovanni Rotondo u listopadu. Krećemo iz Zagreba. Prijave su otvorene

In-eternum - katolički planer

Foto: Shutterstock | Canva 

 

U suradnji s putničkom agencijom Magdala organiziramo četverodnevno hodočašće svetom Padre Piju u San Giovanni Rotondo, s polaskom iz Zagreba. Termin hodočašća je od 25. do 29. listopada.

Program/sadržaj

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (Škola molitve) koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi.

Osim San Giovanni Rotonda i Pietrelcine, rodnog mjesta svetog Padre Pija, u hodočašće je uključen posjet Loretu, u kojem se nalazi kućica Svete Obitelji i, na povratku, posjet Lancianu, svetištu euharistijskog čuda.

Detalje programa hodočašća pogledajte ovdje.

Ukupna cijena: 345 EUR po osobi (2599.4 kn).

>>>Ozdravljenje na hodočašću Padru Piju: Stavila je ruku na staklo i pala na pod…. 

PRIJAVA

Prijaviti se možete putem obrasca. Ili za detaljne informacije i rezervacije nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite e-poštom na: [email protected].

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh