Najave

OŽUJAK I TRAVANJ 2022.

DVA NOVA TERMINA Hodočastite s Kristoforima svetom Padru Piju „Kristofori” već nekoliko godina zaredom hodočaste Padru Piju i sa svakog od tih putovanja hodočasnici se vrate puni dojmova i duhovnih iskustava. U sljedećoj godini planirana su dva hodočašća, jedno u ožujku, drugo u travnju. Prijavite se na vrijeme

Foto: Kristofori

 

I u 2022. godini imate priliku otputovati s Kristoforima na trodnevno hodočašće svetom Padru Piju u San Giovanni Rotondo!

Termini hodočašća su:

25. ožujka – 27. ožujka 2022., (detaljnije)

22. travnja – 24. travnja 2022. (detaljnije)

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (Škola molitve) koji će se odvijati tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi (hodočašće vode „Kristofori“ u pratnji svećenika iz Hrvatske) U sklopu hodočašća posjetit ćemo i Loreto gdje se nalazi kućica svete Obitelji, te Lanciano – svetište euharistijskog čuda.

Detaljni program svih hodočašća pronađite ovdje.

Ukupna cijena: 1700 kuna po osobi.

PRIJAVA

Za detaljne informacije i rezervacije nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite e-poštom na: [email protected] ili jednostavno popunite obrazac:

Ožujak 2022.

Travanj 2022.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh