Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO NAŠE ČITATELJICE

Prikazala sam Misu za začeće djeteta prema pripremi iz Vaše knjige, i Gospodin mi je odgovorio na molitvu! Nakon 9 godina borbe s neplodnošću, naša čitateljica Marija odlučila je prikazati Svetu Misu za blagoslov začeće djeteta prema pripremi iz knjige „Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“. Odgovor je dobila odmah!

Prikazala sam Misu za začeće djeteta prema pripremi iz Vaše knjige, i Gospodin mi je odgovorio na molitvu!

Foto: Shutterstock


 

Željela bih posvjedočiti o snazi Svete Mise. Muž i ja već se 9 godina borimo sa sekundarnom neplodnošću. Nedavno sam čitala časopis Book i pronašla „Pripremu supruge za prikazanje Svete Mise za blagoslov začeća djeteta“. Pomislila sam da je to baš za mene, ali tada još nisam prikazala Misu. Prije dva tjedna, na 13. nedjelju kroz godinu, naišla sam ponovno na taj tekst Prikazanja, te prije Mise molila i prikazala Misu na tu nakanu. Prikazivala sam i ranije Mise na tu nakanu, ali ne na taj način; ovoga puta bilo je posebno. Misa je počela i došlo je vrijeme za misna čitanja. Inače sam čitač na Misi i popela sam se za ambon da pročitam prvo čitanje:

Dršćućim glasom jedva sam pročitala do kraja. Gospodin mi je jasno i glasno odgovorio na molitvu…

Čitanje Druge knjige o Kraljevima

Jednoga je dana Elizej prolazio kroz Šunam. A živjela ondje ugledna žena i ona ga pozva k stolu. Odonda, kad god prolazaše onuda, uvratio bi se k njoj na jelo. Ona reče svome mužu: »Evo, znam i vidim da je svet onaj čovjek Božji što prolazi ovuda. Načinimo mu sobicu na krovu, stavimo mu ondje postelju, stol, stolicu i svjetiljku: kad dođe k nama, povući će se onamo.«

Jednoga dana dođe on onamo, povuče se u gornju sobu i počinu ondje. Onda upita svoga slugu: »Dakle, što da učinimo za nju?« A on reče: »Eto, nema sina, a muž joj je vremešan.« A on reče: »Pozovi je!« Pozva je, a ona stade kod ulaza. »Dogodine u ovo doba«, reče joj, »zagrlit ćeš sina u naručju.«

Riječ Gospodnja.

Znam da je moj Bog čuo moju molitvu i uslišio me!

Dršćućim glasom jedva sam pročitala do kraja. Gospodin mi je jasno i glasno odgovorio na molitvu: „Dogodine u ovo doba, zagrlit ćeš sina u naručju.“ Jasnije nije moglo! Kad sam se vratila u klupu, preplavila me tolika radost, moje je srce htjelo iskočiti iz prsa od zahvalnosti; htjela sam vikati da me je Gospodin čuo i odgovorio mi na molitvu!

Suze su klizile, i moj se pogled nije odvajao od Svetohraništa. Rekla sam Mu kao Marija: „Da, Gospodine, neka mi bude po riječi Tvojoj!“ Znam da je moj Bog čuo moju molitvu i uslišio me! Slava Isusu! I hvala Vama na predivnoj knjizi! Bog Vas blagoslovio i čuvao!

Za Book.hr svjedoči Marija (Ostali podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh