Svjedočanstva

MES DUGO SELO

PREDIVNO Ova dva svjedočanstva s nama su podijelila djeca; od pet i osam godina „Zaista, kažem vam: 'Ako se ne obratite i ne budete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo nebesko'.” Matej 18,4

Foto: Studio Regnare (Paulina Novosel) 

Njihova svjedočanstva su jednostavna, čista, snažna. Osmogodišnja Ana i petogodišnji David posvjedočili su kako ih je Gospodin uslišio na molitveno-evangelizacijskom susretu koji je molitvena zajednica EHO organizirala nedavno u Dugom Selu.

Molitva za trbuh

Odmah sam osjetila toplinu u trbuhu. Počela sam plakati. Dugo sam plakala i osjetila sam da je Isus od mene maknuo sve loše, a ostavio dobro. To mi je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu.

Molitva za strah

Osjetio sam da mi je Isus zagrlio srce i u svojim očima (zatvorenim očima) sam vidio Isusa.

MES u veljači

Sljedeći susret održat će se 19. veljače s početkom u 17 sati, a roditeljima s djecom poručuju iz MZ Eho da će biti organizirano i čuvanje djece od tri godine pa nadalje. Pozivamo sve one kojima treba ozdravljenje, iscjeljenje i molitva neka dođu i puste Gospodina u svoj život.

>>‘HVALA TI, ISUSE, OVO JE ČUDO’ Na MES-u ozdravila od išijasa 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh