Evangelizacijski susreti

SVJEDOČANSTVO S MES-a

Ozdravio od strahova i nesigurnosti zadobivenih na začeću: ‘Osjetio sam kako je Krist položio ruke na mene’ "U trenutku Božje milosti spoznao sam da je Bog bio sa mnom u svakom trenu mog života, a posebno u vrijeme mog začeća, dok me je majka trudna nosila i nije znala - sve do mog rođenja - kojeg ću spola biti"

Foto: Shutterstock 

Stiglo nam je (još jedno u nizu) predivno svjedočanstvo s molitveno-evangelizacijskog susreta u Dugom Selu. Autor svjedočanstva ozdravljenjem je osnažio svoju vjeru te stoga ohrabruje: „Želim da ovo bude poticaj svima nama da posebno molimo za trenutak našeg začeća i vrijeme kad nas je majka trudna nosila te da si osvijestimo da je Gospodin prisutan u svakom trenutku našeg života i da nas nikada neće ostaviti”.

„Došao sam 16. srpnja na molitveno-evangelizacijski susret u Dugom Selu bez ikakvih očekivanja, samo da se zajedno pomolim s drugima. Kako je program počeo s duhovnim pjesmama, tako se moje srce sve više otvaralo za Božju milost, jer vjerujem da je duhovna pjesma dvostruka molitva. Više puta sam u životu to iskusio.

Nakon što je Josip Lončar navijestio Božju riječ i počeo moliti za unutarnje ozdravljenje, duboko u svom srcu doživio sam…

Nakon otpjevanih nekoliko pjesama Duh Sveti se spustio u moje srce i molio sam zajedno s drugima molitvu u jezicima. Nakon snažnog Nebojšina svjedočanstva o njegovu osobnom životu i doživljavanju molitve Oče naš, još više sam ‘uronio’ u Božju prisutnost.

Još sam više „uronio”

Kada je Josip Lončar navijestio Božju riječ i počeo moliti za unutarnje ozdravljenje, duboko u svom srcu doživio sam ozdravljenje od strahova i nesigurnosti nastalih za vrijeme mog začeća. Osjetio sam kako je Krist položio ruke na mene i ozdravio me od tih strahova i nesigurnosti.

Naime, imam četiri sestre, a ja sam rođen nakon treće. Otac mi je htio sina jer je i sam bio jedinac. Pritisak koji je moja majka osjetila s njegove strane – i na jedan način ‘agresiju’ – stvorilo je u njoj puno straha i nesigurnosti, a kad je saznala da je trudna po četvrti put, pitala se: „Hoću li napokon roditi muško dijete?”

Bog je sa mnom u svakom trenu!

U to vrijeme nije se mogao napraviti ultrazvuk da bi se saznalo nosi li majka pod srcem muško ili žensko dijete. U trenutku Božje milosti spoznao sam da je Bog bio sa mnom u svakom trenu mog života, a posebno u vrijeme mog začeća, dok me je majka trudna nosila i nije znala – sve do mog rođenja – kojeg ću spola biti.

Vjerujem da se ozdravljenjem učvrstila moja vjera u Gospodina, a osobito spoznaja da je uvijek sa mnom te da je On moja sigurnost i da Mu je sve moguće. Slava Gospodinu!

Želim da ovo bude poticaj svima nama da posebno molimo za trenutak našeg začeća i vrijeme kad nas je majka trudna nosila te da si osvijestimo da je Gospodin prisutan u svakom trenutku našeg života i da nas nikada neće ostaviti. Nakon ove molitve često se sjetim stiha iz Psalma 27: ‘Ako te otac i majka zaborave, ja – govori Gospodin – neću te zaboraviti nikada!’“

Za Book.hr svjedoči N. N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati e-mailom na adresu: [email protected].

Priredio: L. M.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh