Preporučamo

WWW.FIGULUS.HR

PONOVNO U PRODAJI! Padre Pio – čudesni život Jedna od najpopularnijih knjiga o omiljenom svecu našega vremena ponovno je dostupna! Na našu i na radost mnogih od vas. 😇 Padre Pio, moli za sve nas; hvala ti! 🙌

Foto: B.R.; MI Dizajn

Čudesan život

Čuda, stigme, bilokacije, predviđanje budućih događaja, brojna ozdravljenja i obraćenja… To su samo neke od čudesnih pojava iz života Padra Pija, koje znanost ne uspijeva objasniti, a u knjizi se živo opisuju!

U procesu proglašenja svetim, zbog prevelikog broja čudesa koje je prikupila, Crkva je odabrala i priznala njih 100.

Tko je bio Padre Pio

Rođen je kao Francesco Forgione u veoma siromašnoj obitelji. Sa šesnaest godina ušao je u novicijat franjevaca kapucina te postaje fra Pio, u narodu nazvan Padre Pio. Poznat je kao prvi stigmatizirani svećenik u povijesti Crkve. Umro je 1968. godine u 81. godini života. Svetim ga je proglasio papa Ivan Pavao II., 2002. godine.

Svetac koji i dalje živi

Padre Pio je obećao da se nikada neće prestati brinuti za one koji će tražiti njegovu pomoć. Od njegove zemaljske smrti do danas u svijetu se neprestano događaju mnogobrojna čudesa; mnogim se je ljudima diljem zemaljske kugle ukazao i spasio ih od smrti, ili im je učinio neko drugo čudesno djelo.

Mnogi su, samo čitajući o njemu, na čudesan način pronašli ili obnovili svoju vjeru u uskrslog Gospodina. Mnogi su bili potaknuti otići u San Giovanni Rotondo gdje se nalazi njegovo neraspadnuto tijelo i gdje se na poseban način osjeća njegov zagovor.

Neraspadnuto tijelo Padra Pija

 

Poznati talijanski novinar, Renzo Allegri istražio je tisuće dokumenata koji se čuvaju u arhivu, kako bi ispričao čudesnu životnu priču Padra Pija iz Pietrelcine.

U knjizi možete pročitati:

  • svjedočanstva o ozdravljenjima, obraćenjima, čudesnim intervencijama po zagovoru Padra Pija;
  • kako je primio stigme, Kristove rane, koje je nosio pedesetak godina;
  • o kušnjama i borbama sa silama zla;
  • kako je sagradio jednu od najmodernijih europskih bolnica – Dom za ublažavanje patnje;
  • kako su izgledali posljednji dani njegova ovozemaljskoga života;
  • (…)

 

Rekli su o Padru Piju

Čovjek se tijekom svih ovih godina veoma promijenio. Možda je manje osjetljiv na probleme duha, ali nije se prestao diviti Padru Piju.

Renzo Allegri, autor

 

Smatram da je Padre Pio jedna od najvećih karizmatičnih figura našega vremena i jedna od najznačajnijih u povijesti Crkve.

Kard. Giuseppe Siri

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”. 

Osnovne informacije

Naslov: Padre Pio – čudesni život
Autor: Renzo Allegri
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2021.
Jezik: hrvatski
Prijevod s talijanskoga jezika: Ivo Žurić
Broj stranica: 288
Uvez: meki
Veličina knjige: 13,2 x 20,3 cm

Najčitanije

Na vrh