Najave

POZIV

Pomozimo volonterima Udruge Savao ostvariti predivnu ideju – odvesti korisnike na hodočašće u Trsat Ljude koje kroz cijelu godinu susreću i pomažu u hrani i odjeći te drugim potrepštinama potrebnim za život, željeli bi razveseliti putovanjem u svetište Majke Božje Trsatske

hodočašće u Trsat

Foto: Humanitarna udruga Savao

 

Volonteri Udruge Savao organiziraju 7. svibnja za svoje korisnike hodočašće u svetište Majke Božje Trsatske, i trebaju našu pomoć.
Potrebno je prikupiti sredstva kako bi svakom hodočasniku osigurali sve potrebno za put.

„Svatko od nas nešto traži u životu i ima svoje radosti, a ljudi koji su na ulici želje srca skrivaju duboko. Traže sendvič, jaknu, vreću za spavanje, razgovor, pomoć u problemu sa zdravljem, … ili ne traže ništa pa ono što dobiju, s tim preživljavaju.
Zamislite veselja kad možeš ići na put, vidjeti nešto novo, doživjeti radost susreta, osjetiti da si nekome baš jaaako, jako bitan…i da vrijediš.
Takve stvari vraćaju čovjeku radost postojanja i potiču čovjeka da ne odustaje od života.”

Volonterima je planu organizirati dva autobusa i stotinjak korisnika i volontera povesti na hodočašće. Potrebno je osigurati svakom korisniku ručak i sve potrebno za put.

Iznos koji moraju prikupiti je oko 15 000 kuna.

I vi možete sudjelovati s nama u programu na Trsatu, ili svojom donacijom pomoći da se ovo ostvari.

Broj računa za uplatu donacija:

IBAN: HR8724020061100849037.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh