Svjedočanstva

POLAZNICA ŠKOLE MOLITVE

Pomirila sam se s osobom koju sam davno jako povrijedila!

Foto: Shutterstock


 

Redovita sam polaznica Škole molitve u Španskom kod voditelja Renata već dvije godine. Na Školu sam se bila potaknuta upisati nakon hodočašća u San Giovanni Rotondo svetom Padru Piju, u 10. mjesecu 2017., također u organizaciji Kristofora. Sretna sam što sam se upisala u Školu jer sam tamo doživjela velike životne promjene, koje su u moj život donijele evanđeoske promjene. Ovdje bih željela ispričati događaj koji je meni najvažniji u životu.

Voditelj nam je svjedočio o svom iskustvu. Tada sam odlučila izmiriti se s osobom iz svoje prošlosti koju sam jako povrijedila…

Naš voditelj je uz biblijski tekst iz Evanđelja po Luki, o traženju oprosta (15,11-32), svjedočio o svom iskustvu. Tada sam spoznala svoje stanje i što Gospodin želi od mene i odlučila sam izmiriti se s osobom iz svoje prošlosti koju sam jako povrijedila i učinila joj veliku nepravdu. To je moj bivši dečko s kojim sam hodala prije 20 godina. Veza je završila traumatično te sam ga poželjela zamoliti za oprost. Bilo mi je vrlo teško to napraviti pa sam odlučila moliti.

Molila sam ovako: „Isuse, ja to ne mogu i ne znam kako to napraviti, bojim se… ne znam kako će on reagirati.“

Kako mi je savjest bila pogođena onime što nam je svjedočio voditelj, nastavila sam danima moliti.

I meni i njemu sada je žao što smo toliko odgađali taj razgovor kad vidimo koliko je velik blagoslov u tome! To je velik…

Nakon nekoliko mjeseci, Gospodin je čudesno odgovorio na moju molitvu. Jednoga dana nazvao me moj bivši dečko kojeg nisam vidjela ni čula 16 godina te smo se dogovorili za susret. Kada smo se našli, jedno smo se drugome ispričali, zamolili jedno drugo za oprost. Kroz razgovor shvatili smo da oboje idemo u crkvu i da nas je oboje mučila savjest. I meni i njemu sada je žao što smo toliko odgađali taj razgovor kad vidimo koliko je velik blagoslov u tome!

To je velik Gospodinov dar za nas! Neizmjerno sam zahvalna Gospodinu za lakoću duše koju je dao meni i njemu.

*

Istinski sam zahvalna na Školi molitve, na svjedočanstvima voditelja i nas, polaznika, za molitve, za snagu koju nam Bog daje da mijenjamo svoj život na bolje.

Hvala ti, Gospodine! Ti si zaista velik i moćan i čuješ sve što te molimo.

Za Book.hr posvjedočila N. N. (Podaci poznati uredništvu)

Svoje svjedočanstvo nam možete poslati mejlom na adresu: [email protected]

Informacije, i prijave na tečaj Škole molitve: ovdje.

Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh