Aktualnosti

NOVI NAPAD

Poljski svećenik izboden ispred crkve, motivi napada još nisu poznati

Poljski svećenik izboden ispred crkve, motivi napada još nisu poznati

Foto: Shutterstock


 

Portal Aleteia javlja da je jučer ispred crkve Blažene Djevice Marije u poljskom gradu Wroclawu, napadnut i nožem izboden 48-godišnji svećenik.

Napad je uslijedio nakon što je 57-godišnji muškarac prišao o. Ireneuszu Bakalarczyku i razmijenio s njim nekoliko riječi. Svećenik je nakon napada prebačen u bolnicu i operiran. Nalazi se u teškom stanju, ali je stabilno.

Nedugo nakon napada uhićen je muškarac za kojeg se sumnja da je napao svećenika. Motivi napada još nisu poznati. Glasnogovornik nadbiskupije u Wrocławu Rafal Kowalski, rekao je kako se čini da motivi napada nisu osobni, već da je napadač bio spreman napasti bilo koju osobu u svećeničkoj halji.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh