Duhovna glazba

Festival duhovne skladbe

SOLIN, PAPA FEST 2023. Danas, 3. 9. s početkom u 20 sati! Festival duhovne glazbe ”Papa fest 2023.” održat će se ispred crkve Gospe od Otoka u Solinu

Danas, u nedjelju, 3. rujna 2023. godine s početkom u 20:00 sati, ispred crkve Gospe od Otoka u Solinu, održat će se Festival duhovne glazbe ”Papa fest 2023.”.

Papa fest je festival duhovne glazbe koji se održava u spomen dolaska Svetog oca Ivana Pavla II. Solinu 1998. godine. Prije samog festivala u 19:00 sati održat će se euharistijsko slavlje za sve ovogodišnje sudionike i vjernike koji će popratiti Papa fest.

Umjetnička direktorica festivala, Sanja Ivančić napominje kako, nakon prošlogodišnjeg retrospektivog karaktera, ovu godinu možemo čuti nove autorske skladbe izvođača: Papa banda, Veritas aeterne, Chorus Angelicusa, Izidora, vokalne skupine Andrijane, Ivana Trpimira Lozića i Ružice Čović, Signuma, Darova Duha, Puta ljubavi, Speramus uz naše najmlađe dječjeg zbora župe Gospe od Otoka i dječjeg zbora Mendulice uz suradnju dječjeg zbora župe Solinskih mučenika.

Izvođače će pratiti i live band pod vodstvom gospodina Antonija Grkeša. Gost festivala bit će fra Marin Karačić koji će izvesti tri pjesme i time uveličati festival.

Vidimo se u 20 sati na Papa festu 2023.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh