Svjedočanstva

„ON JE KRALJ!“

Ova malena djevojčica svjedoči kako je Isus ušao u njezinu sobu i izliječio ju Svakako pročitajte ovo svjedočanstvo

Foto: Screenshot

 

Ova malena djevojčica, Lily, ispričala je kako ju je Isus posjetio u njezinoj sobi dok je bila bolesna. Čak je opisala kakav je Isus bio.

Rekla je da je bio topao, imao smeđu bradu i smeđe oči te je rekao da Mu nedostaje. Ujedno je rekla da je otišao natrag u svoj dvorac sa stolicom i blagom. Dao joj je da popije vodu kako bi se okrijepila te je tada ozdravila.

Majka ove djevojčice snimila ju je kako prepričava svoj susret s Isusom:

Rekla mi je da se „sama molila u svojoj sobi i da je Isus sišao kroz strop, pokupio ju je i iscijelio vodom“

»Ovo se jutros dogodilo. Lily je uletjela u moju sobu i rekla mi da se „sama molila u svojoj sobi i da je Isus sišao kroz strop, pokupio ju je i iscijelio vodom“. Nisam uspjela snimiti sve što je rekla, ali ono što mi je rekla kada sam ju upitala je li Isus kao njezin tata (moj suprug), natjeralo me je da uzmem kameru.

Odgovorila mi je: „Ne, nije kao tata. On je kao ISUS. On je KRALJ. Kralj Abba! On je kao Abba! Isus Kralj Abba!“ Gotovo sam pala s kreveta kada mi je to rekla. Ima i drugih stvari koje mi je rekla, a koje nisam uspjela snimiti.

Sve o čemu sada razmišljam su žive vode. Ovo predivno pomazano dijete me nikada ne prestaje iznenađivati svojom intimnom vezom s Isusom

Rekla je da je bio „topao“, da je imao „smeđe oči“ i „smeđu bradu“, da je rekao da „Mu nedostaje“. Još je rekla i da je otišao natrag u svoj „dvorac sa stolicom i blagom“. Dao joj je „da pije vodu“ kako bi se „okrijepila“ i tada je „izliječena“.

Sve o čemu sada razmišljam su žive vode.

Ovo predivno pomazano dijete me nikada ne prestaje iznenađivati svojom intimnom vezom s Isusom. Nemojmo se varati, Gospodin razgovara i otkriva se malenima. Jasno je naglasila da je bila BUDNA kada se to sve dogodilo. To nije bio san.

Kraljevstvo Božje uistinu pripada malenima«, ispričala je Lilyna majka.

Izvor: Facebook (Kyrios Books). Izdavačku kuću Kyrios možete pratiti na njezinoj stranici na Facebooku (ovdje), a njezine knjige nabaviti na www.figulus.hr ili www.kyrios.hr.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh