Najave

OD 22. DO 24. LISTOPADA

Online seminar nove evangelizacije: Ne bojte se! Otvorite širom vrata Kristu! Prijave traju do četvrtka 21. listopada (18:00 h)

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni seminar nove evangelizacije pod geslom: „Ne bojte se! Otvorite širom vrata Kristu!”. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti

Foto: Pixabay

 

Zajednica Molitva i Riječ (ZMR) organizira trodnevni seminar nove evangelizacije pod geslom: „Ne bojte se! Otvorite širom vrata Kristu!”. Voditelji su članovi ZMR, evangelizatori i hagioasistenti.

Seminar će se održati od 22. do 24.10.2021., preko platforme Zoom (online).

Raspored

Petak 19:30 – 21:30 Subota 15:00 – 18:00 i 19:00 – 21:30 s pauzom Nedjelja 16:00 – 20:00 s pauzom

Prijava i uvjeti

Preduvjeti za sudjelovanje na seminaru su: pristup internetu i mogućnost instaliranja aplikacije Zoom na mobitel ili laptop (nakon što se uspješno prijavite u mailu ćete dobiti detaljnije tehničke upute).

Radi plodonosnijeg sudjelovanja na seminaru poželjno je osigurati i prostor gdje možete biti u miru (sami) za vrijeme trajanja seminara.

Zbog povezanosti sadržaja potrebno je biti od početka do kraja seminara te interaktivno sudjelovati u seminaru (pripremite bilježnicu i olovku).

Radi bolje mogućnosti sudjelovanja i međusobne interakcije, broj sudionika bit će ograničen. Prijave traju do četvrtka 21. listopada (18:00 h).

Ako imate dodatnih pitanja možete se javiti na [email protected].

Prijava za seminar se nalazi ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh