Aktualnosti

U ZAGREBU

NOVO! Želiš naučiti upravljati novcem? Uskoro počinje tečaj „Crown“ namijenjen mladima. Prijavi se! Tečaj „Crown“ zamišljen je kao tečaj za male grupe (10 polaznika) a prijave traju do rujna 2020.

NOVO! Želiš naučiti upravljati novcem? Uskoro počinje tečaj „Crown“ namijenjen mladima. Prijavi se!

Foto: Shutterstock

 

Oko 2350 redaka u Bibliji govori o novcu

Nerijetko idemo kroz život misleći da možemo sve raditi onako kako želimo; no što ako smo dosta toga radili pogrešno? U većini slučajeva i jesmo. Nismo svjesni da nam sve povjereno od Boga, koji jedini zna kako se trebamo koristiti dobrima koja nam je darovao. Među tim stvarima je i novac. Sav novac, pa tako i onaj koji sami zaradimo, nije naš i postoji način koji nam je Gospodin povjerio da njime upravljamo.

Oko 2350 redaka u Bibliji govori o novcu. Gospodin nam progovara i više nego što mislimo po pitanju financija jer je to područje u kojem većina ljudi pada, a da toga nismo ni svjesni.

„Ne možete služiti dvojici gospodara…“ Naše postupanje s novcem utječe na naš odnos s Bogom. Bog od nas zahtjeva da mu vjerujemo, jer je on taj koji se prvi brine za nas, no i mi moramo učiniti svoj dio, a to ne možemo ako ne znamo kako upravljati novcem. Tečaj „Biblijsko postupanje s novcem – koraci u osobnu slobodu“ uči nas kako se na ispravan način postaviti prema novcu, ali nas uči i kako izgrađivati povjerenje i svoj odnos s Bogom.

Kako se prijaviti?

Tečaj „Crown“ zamišljen je kao tečaj za male grupe (10 polaznika) a prijave traju do rujna 2020. Tečaj je namijenjen osobama do 35 godina.

Ovim vas putem pozivamo da se prijavite i otkrijete slobodu u kojoj vi upravljate novcem, a ne novac vama.

Za prijave i dodatna pitanja o tečaju možete se javiti na e-mail: [email protected].

 

Katarina Jezerčić voditeljica je tečaja „Crown“. Studentica je poslovne ekonomije na Sveučilištu Libertas i animatorica za djecu u tvrtci „Animino“.  Sudjelovala je na tečaju na kojem je naučila kako na ispravan način upravljati svojim financijama a tako graditi i odnos s Bogom.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh