Najave

PRIJAVI SE

NOVO! ONLINE ŠKOLA MOLITVE – Za područje Australije, na hrvatskom jeziku, po lokalnom vremenu Voditelj Škole molitve, Šimo Đulić otvorio je online grupu za područje Australije - pridruži se. Božja riječ će ti dati snagu za život i ispuniti te radošću

online škola molitve za australiju

Foto: Unsplash, Patrick Fore

Prijavi se u novu online grupu Škole molitve na hrvatskom jeziku, za područje Australije.

Održavat će se ponedjeljkom u večernjem terminu, od 19:30 do 21:30 po lokalnom vremenu.

Za više informacija, ili prijavu, obratite se našem voditelju Šimi putem mobitela 00385 91 4410 541 (SMS, Viber ili WhatsApp) ili putem e-maila: [email protected]

O Školi molitve

Školu molitve organiziraju Kristofori a raširena je po cijeloj Hrvatskoj te u nekoliko drugih zemalja. Škola je zamišljena kao cjeloživotni tečaj koji se odvija jednom tjedno u trajanju od dva sata u grupama od po četiri do sedam sudionika. Škola (tečaj) bavi se promišljanjem i razmatranjem biblijskih i liturgijskih tekstova te nutarnjom i zastupničkom molitvom, što ju također čini dobrom pripremom za Svetu Misu.

GDJE SE JOŠ MOGU PRIKLJUČITI?!

Školu molitve naši voditelji održavaju uživo u: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Našicama, Koprivnici, Križevcima, Varaždinu, Sisku, Petrinji, Donjem Miholjcu, Karlovcu, Ravnoj Gori… Za prijave i informacije posjetite: www.kristofori.hr/tecaj ili pošaljite e-mail na: [email protected].

Za online Školu molitve u Hrvatskoj, provjeri detalje – ovdje

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh