Preporučamo

BOŽIĆ 365 DANA

Nema siječanjske depresije, jer nema ni prosinačke euforije Pusti sve lažno, sve naučeno, sve što činiš samo radi drugih i dođi Isusu. Neka ti 2022. bude godina slavlja

Nema siječanjske depresije, jer nema ni prosinačke euforije

Foto: Pixabay

 

Pogubili smo se po stoti puta. Krene prosinac i iz usta mnogih čuješ: „Samo da sve ovo završi pa da se odmorim i „ čilam“ pred tv-om.“ Pogubili smo se u jurnjavi (i prije prosinca), gužvama u redovima dok čekamo punih kolica u kojima je cijelo brdo poklona koje realno teško možemo priuštiti, pogubili smo se u lažnim zagrljajima i lažnoj atmosferi, blagdanskim „partijima“, ludilu na sve strane, kolačima raznih vrsta, kiču i ukrasima… Baš ludilu skroz na skroz. I dođe nam siječanj… a mi praznih novčanika i prazne duše. Potrošeni. Zaboravili i da smo slavili, a zaboravili i Koga smo slavili. A možda i nismo Njega slavili? Možda mislimo kako smo fulali pa nas sada peče savijest?

Pusti sve lažno, sve naučeno, sve što činiš samo radi drugih i dođi Isusu. Neka ti 2022. bude godina slavlja.

Završit ću s ovim: pozivam te na Božić 365! Neka se Isus rodi svaki dan u tvom srcu i neka uskrsne. Cijela će ti godina biti slavlje! Nije li to puno bolje od iscrpljivanja samog sebe? Dolazi blagdan, a ti moraš sad nešto posebno činiti, biti posebno „ svet“ ili „ sveta“. Ni sami ne znamo šta bismo sada trebali. Pusti sve lažno, sve naučeno, sve što činiš samo radi drugih i dođi Isusu. Neka ti 2022. bude godina slavlja.

Predaj se, digni bijelu zastavu predaje i pusti da ti udahne novi život, ničim to nećeš zaslužiti jer je On već to učinio za tebe

On te može potpuno obnoviti, dati ti novu snagu, nadu, radost za svaki dan, ma što god da prolaziš i ako ti se čini nemoguće. Za tebe i mene svakako, nemamo silu ni snagu. On nije bespomoćna beba, Bog je koji čupa čovjeka iz pijanstva, nasilja, pornografije, idolopoklonstva, laži…stalo mu je do TEBE, baš sada dok ovo čitaš. Samo ga zazovi, On te čeka.
Predaj se, digni bijelu zastavu predaje i pusti da ti udahne novi život, ničim to nećeš zaslužiti jer je On već to učinio za tebe.

Neka slavljenje bude tvoj „life style“

Ako ga već poznaješ, slavi ga svaki dan, zaključaj se u sobu da te nitko ne smeta, klekni na koljena i budi s njim, pjevaj mu kad te nitko me gleda u intimi svog doma. I onda samo živi to među ljudima gdje se krećeš. Neka slavljenje bude tvoj „life style“. Čeka te nevjerovatna godina!
Kao kršćanka – nanovo rođeno dijete Božje, shvatila sam da je najbolje pustiti Njemu da me vodi, bez mojih „ zabrijavanja“, ponekad i nerealnih maštanja. Vodi me u svakom danu, od jutra do večeri. Stvar je samo želim li ga slušati, slijediti i biti biti strpljiva. Šta kažeš? Božić 365? Moguće ili…?

Rahela Grozdanov; Book.hr

 

Zovem se Rahela. Počela sam pisati nakon što je moja životna oluja izgubila početnu snagu, a ja sam ju dobila. Pišem nakon više godina tuge, muke i šutnje. Kad prođe, onda možeš jasnije sagledati stvari, možeš čak biti nečiji glas. Kroz svoje priče želim ti reći da nisi sama, nisi sam. Želim te ohrabriti ali možda i oraspoložiti. Kažu da na kraju svakog tunela čeka svjetlo. Mislim da sam još u tunelu ali vidjela sam svjetlo. Dijelim s tobom što smatram najvažnijim jer nemam drugu opciju. Kad otkriješ nešto dobro želiš da svi znaju.

Možeš me pratiti na YouTube kanalu, FB-u ili IG-u 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh