Aktualnosti

BOŽIĆ U BETLEHEMU

VIDEO Prepoznajmo Dijete Isusa u svakom koga susrećemo; Pomozimo udruzi Betlehem Udruga Betlehem pokrenula je humanitarnu akciju, u trajanju do 18. siječnja 2024. godine, a ovako im možete pomoći:

Foto: Udruga Betlehem, Screenshot/YouTube

Foto: Udruga Betlehem, Screenshot/YouTube

 

Kratkom video čestitkom udruga Betlehem podsjeća nas sve na smisao Božića. Snimili su simpatičan spot kako bi i drugima predstavili čime se bave. U spotu glume mame i djeca smješteni u Betlehem kućama u Zagrebu

„Dragi prijatelji našeg Betlehema, predstavljamo vam ovu Betlehemsku priču baš u ovo Božićno vrijeme… Želimo vas upoznati s našim mamama i slatkim bebama koje su nalik na maleno djetešce Isusa! Upoznajte naš rad, i neka zrcali ljubav Betlehema na sve vas, vaše obitelji, na vaše prijatelje.. prepoznajte dijete Isusa u svakome koga susrećete ,a najviše u najmanjima, čistoj ljubavi. Blagoslov na vas iz Betlehema Zagreb”, navode.

Spomenimo i kako je do 18. siječnja 2024. organizirana humanitarna akcija „Božić u Betlehemu”. Uplatiti možete na ove podatke:

HUMANITARNA AKCIJA
„BOŽIĆ U BETLEHEMU”
IBAN:
HR7223600001503347172

„Grad i ministarstvo odobrili su, te izdali rješenje, u kojem pokrećemo humanitarnu akciju, u trajanju od 18. prosinca 2023. do 18. siječnja 2024. godine.  Za tu priliku otvorili smo privremeni IBAN kod Zagrebačke banke. Sva sredstva prikupljena bit će raspoređena za bonove i pomoć našim ciljanim skupinama kojima pomažemo”, navode.

Također, sve što je potrebno (hrana, higijena i ostalo), možete slati ili donijeti na adresu:

Udruga Betlehem Zagreb
Ulica narcisa 96
10 360 Zagreb

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh