Razno

VRIJEME ZA FILM

Nekoliko prijedloga: Opuštanje uz dobar kršćanski film Tko se to ne voli opustiti uz dobar film? Za vas smo odabrali nekoliko novijih filmova kršćanske tematike koji će zasigurno oduševiti cijelu obitelj. Evo prijedloga...

krscanski filmovi

Foto: Screenshot

 

1. „Selfie dad“. Ben Marcus „Michael Jr.“, bivši je stand-up komičar u krizi srednjih godina koji pokušava postati zvijezda društvenih medija… Sve dok Biblija radikalno ne promijeni njega i njegovu obitelj.

2. „Najveći dar“. Film govori o oprostu i donosi priču dviju „zaraćenih“ obitelji, koja ima pomalo neočekivan kraj. Film možete nabaviti/pogledati u web-trgovini na stranici infinitomasuno, ovdje.

3. „Čuda s neba“ s Jeniffer Garner. Film prati mladu djevojku koja pati od rijetkog probavnog poremećaja i koja se nađe čudom izliječena nakon što preživi strašnu nesreću.

4. „Роvrаtаk“ је zаѕnоvаn nа ѕtvаrnој рrіčі о čudu u žіvоtu Јоусе і Јоhnа Ѕmіthа, mајkе і ѕіnа kојі ѕu ѕе оѕlоnіlі nа mоć mоlіtvе u nајtеžіm trеnuсіmа nјіhоvоg žіvоtа. Izvršni producent filma je svećenik Samuel Rodriguez.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh