Duhovnost

PITAJ ISUSA BILO ŠTO

Ne boj se sanjati velike snove zbog prošlih razočaranja Kralj David bio je malen pastir, ali je imao vjeru dovoljno veliku da ubije diva

Ne boj se sanjati velike snove zbog prošlih razočaranja

Foto: Unsplash,  Randy Tarampi

Pitaj me bilo što

nije te tvoja vjera u mene iznevjerila – tvoja vjera u ljude dovela je do rušenja tvojih snova

Ja sam svemoguć i pripravljam za tebe nešto važno u svojem vječnom planu. Ne boj se sanjati velike snove zbog prošlih razočaranja. Upamti, nije te tvoja vjera u mene iznevjerila – tvoja vjera u ljude dovela je do rušenja tvojih snova. Ja sam tvoj Kralj i mogu učiniti sve što zatražiš u moje ime. Kralj David bio je malen pastir, ali je imao vjeru dovoljno veliku da ubije diva.

Budi mi poslušna i traži me svim svojim srcem i snagom i vidjet ćeš kako se moja obećanja ispunjavaju u pravo vrijeme

Ja sam tako stvaran u tebi danas kao što sam nekada bio u njemu. Stoga se ne boj išta tražiti od mene. Budi mi poslušna i traži me svim svojim srcem i snagom i vidjet ćeš kako se moja obećanja ispunjavaju u pravo vrijeme.

Voli te
tvoj Kralj i odgovor na sve

Ulomak je iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh