Preporučamo

PRIJAVI SE

NAJAVLJUJEMO Zakorači u financijsku slobodu uz pomoć tečaja ‘Crown’! Tečaj počinje uskoro u Zagrebu… :)

Foto: Shutterstock


Mi, kao katolici, ako želimo slijediti Isusa Krista prije svega si moramo posvijestiti da sve što jesmo, sve što vidimo i imamo zapravo ne pripada nama. To bi značilo da ako ga uistinu želimo slijediti i vršiti Njegovu volju, moramo odustati od polaganja prava na ono šta posjedujemo kako bismo zaista mogli živjeti u slobodi djece Božje i tako lakše čuti Njegov glas koji nas uči kako se odnositi prema povjerenim nam dobrima.

Zašto ovaj tečaj?

Gospodin nerijetko traži da mu predamo upravo ono što nam je najdraže, kako bi nam pokazao pravi put. Naš je način razmišljanja takav da ako se sve odvija onako kako smo to zamislili – onda smo sretni, a ako stvari ne idu onako kako očekujemo, nerijetko postajemo nezadovoljni i nesretni. Važno je upoznati Gospodina kako bismo znali Njegovo mišljenje, koja je Njegova volja jer samo tako možemo biti istinski slobodni i zadovoljni.

Gospodin u svakom trenutku ima pravo nešto dati ili uzeti, no da bismo takve situacije mogli prihvatiti i bili spremni reći kao Job: „Jahve dao, Jahve uzeo“, preporučamo vam tečaj Crown gdje postupno upoznajemo volju našeg Stvoritelja te učimo zakoračiti u slobodu prepuštanja našeg financijskog stanja u Njegove ruke.

Više o tečaju možete saznati ovdje.

Katarina Jezerčić voditeljica je tečaja „Crown“. Studentica je poslovne ekonomije na Sveučilištu Libertas i animatorica za djecu u tvrtci „Animino“. Dvije godine radila je u banci gdje se susrela s financijskim sustavom te ima iskustva u tom području. Sudjelovala je na tečaju na kojem je naučila kako na ispravan način upravljati svojim financijama a tako i graditi odnos s Bogom.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh