Najave

31. SVIBNJA

NAJAVLJUJEMO Premijerno pogledajte film „Garabandal, samo Bog zna” „Garabandal, samo Bog zna“ nedavno je emitiran u Hrvatskoj na Laudato Televiziji, ali je pandemija virusa COVID-19 uzrokovala otkazivanje preostalih planiranih premijera u državama diljem svijeta

Foto: Screenshot


 

„Garabandal, samo Bog zna“ prvi je dugometražni film koji prikazuje istinitu priču o ukazanjima blažene Djevice Marije u San Sebastián de Garabandalu.

„Garabandal, samo Bog zna“ nedavno je emitiran u Hrvatskoj na Laudato Televiziji, ali je  pandemija virusa COVID-19 uzrokovala otkazivanje preostalih planiranih premijera u državama diljem svijeta.

Nadu i poruku Blažene Djevice Marije moraju primiti svi, stoga će film biti premijerno prikazan na YouTube-u, 31. svibnja.

O filmu

18. lipnja 1961. u malom selu na sjeveru Španjolske, San Sebastián de Garabandal, četiri djevojčice – Conchita, Jacinta, Mari Loli i Mari Cruz tvrde da im se ukazao sv. Mihael Arkanđeo. Nekoliko dana kasnije, 2. srpnja 1961. ukazuje im se Gospa Karmelska. Nakon tog prvog susreta, Gospa ih posjećuje više od dvije tisuće puta. Seoski župnik – vlč. Valentín i brigadir civilne straže – Juan Álvarez Seco, neočekivano postaju protagonisti događanja. U potrazi su za istinom, boreći se istovremeno s kompleksnom hijerarhijom i mnoštvom koji hrli u malo selu u potrazi za odgovorima.

Blažena je Djevica Marija u Garabandalu djevojčicama povjerila dvije poruke, kao i proroštvo nekoliko budućih događaja – Upozorenja, Čuda i Kazne – događaja kojima je cilj uputiti čovječanstvo na dublje obraćenje i pripremiti nas za trijumf Bezgrešnog Srca Marijina. Crkva još nije donijela konačni sud oko ovih ukazanja, a još manje osudila ista…

Pogledaj film.

Najavu pogledaj ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh