Najave

NA YOUTUBEU ILI LTV-U

NAJAVLJUJEMO Evo što vas ove srijede očekuje u emisiji ‘Oasis in tempore’ Emisiju možete pogledati 5. studenog u 22:15 na Laudato televiziji, ili na YouTube kanalu zajednice „Sv. Ivan od Križa“ 4. studenog u 21 sat

Foto: Screenshot

Iza nas je blagdan Svih Svetih, a to su oni koji su stanovnici Neba. Mi koji smo još uvijek ovdje u vremenu, putujemo prema Nebu. I ne zaboravite, u Nebu su samo sveti, nema drugih u Nebu. A svi smo mi pozvani biti sveti.

Sveta Faustina Kowalska je govorila da je najbrži put svetosti biti otvoren poticajima Duha Svetoga, a to znači da nam je Duh Sveti neophodan kako bismo postali sveti. U Oazi u vremenu ove srijede govorit će se o jednom fenomenu unutar Katoličke karizmatske obnove – o počivanju u Duhu Svetome. Gost emisije fra Ante Vučković će o temi progovoriti iz dvije perspektive, kao teolog i iz osobnog iskustva.

Emisiju možete pogledati 5. studenoga u 22:15 na Laudato televiziji, ili na YouTube kanalu zajednice „Sv. Ivan od Križa“ 4. studenoga u 21 sat.

Najavu možete pogledati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh