Najave

DON DAMIR STOJIĆ

MY PROPOVIJEDI C: Knjiga koja čini Božju riječ bliskom i shvatljivom svima Ova knjiga je nastavnica uspješnice don Damira Sojića, My propovijedi, ali ovoga puta za liturgijsku godinu C

Foto: Salesiana

 

U izdanju Salesiane izašla je nova knjiga don Damira Stojića, My propovijedi za godinu C.

O knjizi

Don Damir Stojić nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njegove se propovijedi pamte i prepričavaju. Na sebi svojstven, životan i gorljiv način, približava dubinu Božje riječi odraslima i mladima koji ga osobito slušaju i vole!
Mnogi će reći da ima nešto osobito u don Damirovu propovjedničkom stilu. Jedni ističu njegovu smionost da govori o temama o kojima se drugi ne usude govoriti. Drugima je drago što ljestvicu drži visoko i poziva vjernike na evanđeosku radikalnost. Trećima je simpa njegov humor i životnost…
Sve ćete to naći u ovoj knjizi don Damirovih propovijedi za liturgijsku godinu C.

Evo nekoliko najvažnijih značajki knjige:
• prepuna je životnih primjera kojima nas don Damir želi još više približiti Bogu
• čini Božju riječ bliskom i shvatljivom svima
• priprema nas za dostojno slavljenje mise – svake nedjelje!

Zanimljivost je da don Damir nije napisao My propovijedi – on ih je izgovorio! A knjigu je oblikovala mala vojska ljudi koja sluša, snima, bilježi i uređuje njegove propovijedi. Njihova želja da budu dio ove evangelizacijske priče je zapanjujuća!

Trenutačno je u tijeku nagradna igra na Instagramu izdavačke kuće Salesiana. Pokušaj, možda jedna od dvije koje poklanjaju dospije baš u tvoje ruke.

Knjigu don Damira Stojića u izdanju Salesiane možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh