Najave

PROSLAVA 10 GODINA POSTOJANJA

Rasprodana Arena za ‘Progledaj srcem’, otvoren dodatni dan Deset godina 'Progledaj srcem' Laudato TV obilježava s dva dana duhovne obnove i slavljenja

Foto: Laudato TV

Foto: Laudato

 

Veliki interes za slavljenički ‘Progledaj srcem’ 2024. potaknuo je organizatora na otvaranje još jednog dana. Nakon što je rasprodana Arena Zagreb za prvi najavljeni spektakl 25. 5. 2024. Laudato TV je odlučio u prodaju staviti još jedan dodatni dan, u petak 24. 5. 2024. Iako je dvorana rasprodana i prije najave programa, sada je objavljen detaljan popis izvođača i vrijeme događanja u oba dana.

Foto: Laudato TV

Foto: Laudato TV

 

Dodatni termin petak 24. 5. 2024.

U petak, 24. 5. 2024. program započinje duhovnom obnovom u 18 sati. Duhovnu obnovu vodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band, a u 19 sati p. Sebastian Šujević i Alan Hržica. Slavljenje je na rasporedu u 20 sati. U subotu, 25.5.2024. program započinje također duhovnom obnovom u 18 sati. Duhovnu obnovu toga dana će voditi don Damir Stojić i Božja pobjeda, a u 19 sati p. Sebastian Šujević i Alan Hržica. Slavljenje je na rasporedu također u 20 sati.

Foto: Laudato TV

Foto: Laudato TV

Slavljenje oba dana

U slavljenju oba dana sudjeluje većina izvođača s ranijih događaja: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić. Slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić.

dva dana ‘Progledaj srcem’ su najbolji način kako obilježiti slavljeničkih deset godina

-Presretni smo zbog velikog interesa. Ljudi željni mira, radosti i ljubavi iščekuju ovaj događaj od jednog ‘Progledaj srcem’ do drugog iduće godine. Iz toga smo razloga datum za 2024. godinu objavili odmah po završetku prošlogodišnjeg molitvenog dana ‘Progledaj srcem: Neka vatra siđe’. Ulaznice su planule, a svakodnevno nas zainteresirani i dalje kontaktiraju s upitima za dodatna mjesta. Odlučili smo se zato na održavanje još jednog ‘Progledaj srcem’, dan uoči prvotnog događaja. Uvijek donosimo nešto novo, pa vjerujem da su dva dana ‘Progledaj srcem’ najbolji način kako obilježiti slavljeničkih deset godina. – izjavila je izvršna producentica projekta Ksenija Abramović.

Nabavite svoju ulaznicu

Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim i galerijama Laudato. Za osobe s invaliditetom i djecu mlađu od 7 godina koja sjede u krilu roditelja ulaznice su besplatne. Za manju djecu između 4 i 10 godina bit će organizirana igraonica s programom ‘Superknjiga’, a zainteresirani roditelji mogu se prijaviti OVDJE. Organizator napominje kako je broj prijava za igraonicu zbog kapaciteta prostora ograničen.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh