Aktualnosti

DUHOVNI I HUMANITARNI KONCERT 'VJERUJEM'

Više od 13 000 vjernika slavilo Boga u Mostaru Na koncertu su nastupili Alan Hržica uz goste Vanessa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić te biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara

Alan Hržica u Mostaru

Foto: Danijela Antičić / Molitvena zajednica Srce Isusovo

 

U subotu, 8. lipnja, na stadionu “Pod bijelim Brijegom” u Mostaru, pred više od 13.000 posjetitelja, održan je veliki duhovni i humanitarni koncert pod nazivom “Vjerujem”, u organizaciji udruge “Otac”.

Posjetitelji su dolazili iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, a atmosfera je bila ispunjena zajedništvom i radošću. Tijekom cijele večeri osjećala se velika nada, a srca svih prisutnih kucala su kao jedno, pjevajući i slaveći Gospodina.

Na koncertu su nastupili Alan Hržica uz goste Vanessa Mioč, Stijepo Gleđ Markos, fra Marin Karačić te biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara.

Foto: Danijela Antičić

Foto: Danijela Antičić

 

Prošlogodišnji prvi stadionski koncert duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini prikupljenim sredstvima omogućio je pokretanje Centra za rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osiguranje automobila za patronažnu službu Centra „Marija-Naša Nada” u Širokom Brijegu. Ove godine, udruga„Otac” odlučila je dodatno ojačati svoje napore i pomoći našim najmlađima koji su u potrebi.

„Mostar je još jednom pokazao da nije samo grad koji živi na mostovima, već i grad koji kroz glazbu i zajedništvo stvara nove mostove. Ovaj događaj potvrdio je snagu vjere, ljubavi i zajedništva koja povezuje ljude u Bosni i Hercegovini”, rekao je Antonio Krtalić – jedan od organizatora događaja.

 

Autor teksta: Ivana Perić (Molitvena zajednica Srce Isusovo)

Za Book.hr priredila A. P.

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh